Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας στην Πετρούπολη στις 19 Ιουνίου, για να μας χαρίσουν τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα στο παραδοσιακό, το ρεμπέτικο και το λαϊκό, το rock, το pop και το dub, με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ο δίσκος τους Από \’δω και πάνω είναι μια ξεχωριστή πρόταση για την ελληνική μουσική, η οποία γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το ελληνικό κοινό και τον Τύπο. Κυκλοφορεί από την δική τους εταιρεία All Together Now, που συστάθηκε για να καλύψει τις δικές τους παραγωγές και αυτή τη στιγμή αριθμεί 5 δίσκους.

Οι συναυλίες των Επισκεπτών ανά την Ελλάδα έχουν πολλή θερμή ανταπόκριση, καθώς το πολυπληθές της ορχήστρας, η εξαιρετική σκηνική παρουσία και η ξεχωριστή μουσική τους εκτέλεση μετατρέπει τις συναυλίες τους σε ένα πολύχρωμο πανηγύρι ρυθμών και ηχοχρωμάτων.

Στις συναυλίες αποδίδονται με ξεχωριστό τρόπο τα κομμάτια του Από \’δω και πάνω, κομμάτια από το soundtrack Ο Χαμένος τα παίρνει όλα και διασκευές κομματιών του συγκροτήματος Τρύπες, καθώς και κομμάτια από τον καινούριο δίσκο που ηχογραφείται αυτή τη στιγμή.