Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι τρεις συνοδοιπόροι του συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα με συναυλίες σε Πάτρα, Αθήνα

αλλά και στην Καστανιά του νομού Ευρυτανίας!

Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, συνεχίζουν με μία συναυλία στην Πάτρα την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 στην Ακτή Δυμαίων, τρεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Fuzz club στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου, και ακόμη μία το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στον Ξενώνα Ευρύτη /Δημοτικό Διαμέρισμα Καστανιάς.

Λίγα λόγια για το τρίο

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.
 

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.

Το τρίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσήκωσε το κοινό που το ακολούθησε σε όλες τις φετινές του εμφανίσεις. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους.