Το Muse Festival έρχεται με την τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του και όπως όταν πρωτοξεκίνησε, με σταθερή την αγάπη για τη μουσική. Το ελεύθερο βήμα έκφρασης των νέων καλλιτεχνών είναι και πάλι εδώ, θέλοντας να παραμείνει σταθερό.

Το Muse Festival έρχεται με την τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του και όπως όταν πρωτοξεκίνησε, με σταθερή την αγάπη για τη μουσική. Το ελεύθερο βήμα έκφρασης των νέων καλλιτεχνών είναι και πάλι εδώ, θέλοντας να παραμείνει απλώς σταθερό.

Φέτος, αγκαλιάζει τους νέους μουσικούς, και δημιουργούς αφιερώνοντάς τους, το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων του. Έτσι, στο Muse Festival 2007, από 7 έως 12 Δεκεμβρίου στον ΙΑΝΟ, Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες της jazz και της αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής παρουσιάζουν, συνομιλούν και διασκευάζουν παλιά και νέα μουσικά υλικά.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2005 με σκοπό τη στήριξη της σύγχρονης ανεξάρτητης δημιουργίας, με πρωτοβουλία των μουσικών Βασίλη Ρακόπουλου και Αντώνη Λαδόπουλου.

Από τότε το Muse Festival ό,τι καινούριο υπάρχει στο χώρο της μουσικής έχει σκοπό να το στηρίξει και να βοηθήσει στη δημιουργία ενός βήματος έκφρασης, επικοινωνίας, επιμόρφωσης, ανταλλαγής ιδεών για τους νέους μουσικούς, μακριά από τη βιομηχανία του θεάματος και της διασκέδασης και ό,τι αυτά εξυπηρετούν.

Info
Muse Festival
7 έως 12 Δεκεμβρίου
Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα
Πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα στο http://www.musefestival.gr/ ή [email protected]