Πυλώνα της διοργάνωσης αποτελεί το σεμινάριο #IamRemarkable, το οποίο στοχεύει στο να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει όσους και όσες συμμετέχουν, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή. Έως σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 10.000 σεμινάρια με σημαντικά αποτελέσματα, στα οποία έχουν συμμετάσχει παγκοσμίως περισσότερα από 140.000 άτομα από 130 χώρες. Το 80% από το σύνολο των συμμετεχόντων σε όλο τον κόσμο δήλωσε πως, μετά το τέλος του σεμιναρίου, απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ το 49% πως εξελίχθηκε επαγγελματικά.

Οι ομιλητές, που προέρχονται από κάθε επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα της Ελλάδας θα μοιραστούν με το κοινό εμπειρίες και προκλήσεις που βίωσαν οι ίδιοι κατά τη διάρκεια της πορείας τους. Την εκδήλωση θα ανοίξει η Πέγκυ Αντωνάκου, Γενική Διευθύντρια της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στη συνέχεια θα πάρουν το λόγο οι Υφυπουργοί Φωτεινή Αραμπατζή, Δόμνα Μιχαηλίδου, Σοφία Ζαχαράκη και Ζωή Ράπτη. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε ότι, ανάμεσα στις εκλεκτές συμμετοχές, είναι οι πρωταθλήτριες ιστιοπλοΐας Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, η Stand-up Comedian Κατερίνα Βρανά, η Δήμητρα Κολοτούρα από τον χώρο της μόδας και των επιχειρήσεων και πολλές άλλες.

Κρατήστε έγκαιρα τη θέση σας μέσα από την ιστοσελίδα events.withgoogle.com/iar, όπου και θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα της Εβδομάδας. Παράλληλα, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους εταιρείες και οργανισμοί, μπορούν να ζητήσουν να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα για τους υπαλλήλους τους, μέσα στους επόμενους μήνες.