Εκρήξεις αδρεναλίνης και λυτρωτική ένταση επιφυλάσσει το νέο πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη σε σύμπραξη με τον σπουδαίο μουσικό από την Θεσσαλονίκη Δημήτρη Λάππα, και τους Μr Highway Band σε μια συνεργασία που θα προκαλέσει “θόρυβο”!

Η πρώτη συνάντηση επί σκηνής και το πρώτο δείγμα της ενδιαφέρουσας αυτής της πρωτότυπης συνεργασίας την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στο Club του Σταυρού του Νότου.

Μια πρώτη εμφάνιση που θα στηριχτεί και από δημοφιλείς κοινούς φίλους των καλλιτεχνών.

Με καινούργια τραγούδια παράλληλα με ένα πρόγραμμα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση, καταλύουν τα όρια ανάμεσα στο Rock’n’Roll και την παραδοσιακή μουσική.

Τρία νέα σημαντικά πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής με διαφορετικές αφετηρίες για πρώτη φορά μαζί.

Η Γεωργία Νταγάκη προέρχεται από την Κρήτη. Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals.

Ο Δημήτρης Λάππας προέρχεται από την Θεσσαλονίκη, κιθαρίστας και όχι μόνο, αντι-συμβατικος και μοναδικός στον ήχο του καλλιτέχνης, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και τέλος η Mr. Highway Band, η κορυφαία σύγχρονη Rock’n’Roll μπάντα με μελωδίες και ρυθμούς που κολλάνε στο μυαλό και με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές τους.