Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός το βιβλίο της Τζοάν Χάρις με τίτλο «Γεύση από ροδάκινο»…

… σε μετάφραση Βασιλικής Κόκκινου.

Δεν είναι σύνηθες να λαμβάνεις γράμματα από τους νεκρούς. Όταν η Βιαν Ροσέ παίρνει ένα γράμμα από τον άλλο κόσμο, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει τον άνεμο που φυσά, οδηγώντας την πίσω στο Λανσκνέ, το χωριουδάκι στη νοτιοδυτική Γαλλία, όπου έξι χρόνια πριν είχε ανοίξει ένα μαγαζί με σοκολάτες.

Η Βιαν, όμως, είναι εντελώς απροετοίμαστη γι’ αυτό που θα συναντήσει. Γυναίκες με μαύρες μαντίλες κυκλοφορούν στους δρόμους και παντού είναι διάχυτη η μυρωδιά από μπαχάρια και τσάι δυόσμο. Στην όχθη του ποταμού, απέναντι από την εκκλησία του Σεν Ζερόμ, ορθώνεται ένας μιναρές. Η νέα κοινότητα έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό. Επιπλέον, ο εφημέριος Ρενό, ο αιώνιος εχθρός της Βιαν, δέχεται απειλές για τη ζωή του. Και φαίνεται ότι εκείνη είναι η μόνη που μπορεί να τον σώσει…

Μετά το Καυτή Σοκολάτα και το Γόβες και γλυκές αμαρτίες, η Τζοάν Χάρις, σ’ ένα μυθιστόρημα πιο επίκαιρο από ποτέ, έρχεται και πάλι να μας γεμίσει με απολαυστικές γεύσεις και πικάντικα αρώματα.

Βιογραφικά στοιχεία συγγραφέα:
Η Τζοάν Χάρις γεννήθηκε στο Μπάρνσλεϊ το 1964 και είναι μισή Γαλλίδα και μισή Αγγλίδα. Σήμερα ζει στο Χάντερσφιλντ με τον άντρα και την κόρη της, και διδάσκει γαλλικά σε παιδιά του δημοτικού σχολείου. Η παγκόσμια αναγνώριση και η επιτυχία στον εκδοτικό χώρο ήρθαν με το βιβλίο ΚΑΥΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, τα δικαιώματα του οποίου πουλήθηκαν σε 20 χώρες, ενώ γυρίστηκε σε κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Τζόνι Ντεπ. Σήμερα τα βιβλία της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες και έχουν τιμηθεί με βρετανικά και διεθνή βραβεία. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν 12 μυθιστορήματά της για ενηλίκους και εφήβους.