Η πολιτεία του bankit.gr σας προσκαλεί σε ένα Get Together pARTy! Δηλαδή, στο πάρτι που θα διοργανώσουμε για να τα πούμε, να διασκεδάσουμε

και να το γιορτάσουμε λίγο πριν ανοίξουν οι συμμετοχές του 4ου ARTogether Festival! Πότε; την Τετάρτη 2 Μαρτίου!

Τα μέλη της καλλιτεχνικής πολιτείας θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στο Booze Cooperativa από τις 21:00 και να γνωριστούν μ’ έναν τρόπο που κρατάμε μυστικό…

Dress Code: Ελεύθερο… με μία πινελιά τέχνης. Διάλεξε ένα αξεσουάρ που σχετίζεται με μία από τις 20 κατηγορίες τεχνών του bankit.gr ή μία από τις αγαπημένες σου δημιουργίες, και φόρεσέ το βάζοντας τη φαντασία σου να δουλέψει.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BANKIT.GR;

Είναι η πρώτη καλλιτεχνική πλατφόρμα στο διαδίκτυο που δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους καλλιτέχνες, φιλοξενώντας τα έργα τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Από το Μάιο του 2008 το bankit.gr είναι επίσημα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία. Σε αυτή την πολιτεία 20 κατηγορίες τεχνών παίρνουν ζωή, καθημερινά. Μετρώντας πλέον σχεδόν 4 χρόνια λειτουργίας, φιλοξενεί  πάνω από 1200 κατοίκους-καλλιτέχνες και περισσότερα από 5000 έργα!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ARTOGETHER FESTIVAL;

Πρόκειται για το ετήσιο φεστιβάλ του bankit.gr που πραγματοποιείται σε κάποια γωνιά της Αθήνας ένα τριήμερο του Ιουλίου-με ελεύθερη είσοδο- και αποσκοπεί στο πάντρεμα όλων των τεχνών της πολιτείας του.
Φωτογράφοι, ζωγράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, animators, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί, καλλιτεχνικές ομάδες, συναντιούνται προκειμένου να ζήσουν τρεις μέρες γεμάτες καλλιτεχνικά δρώμενα και ατέλειωτα party.

Με γνώμονα λοιπόν το σλόγκαν «όλες οι τέχνες μαζί» οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορεί να είναι περιτριγυρισμένοι από έργα ζωγραφικής και να παρακολουθούν μια θεατρική παράσταση. Μπορεί να απολαμβάνουν μια έκθεση φωτογραφίας, ενώ παράλληλα να πραγματοποιείται μια συναυλία και πολλά άλλα…
Τα τρία φεστιβάλ έχουν πραγματοποιηθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία, αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι έχουν προβληθεί πάνω από 600 καλλιτέχνες και περισσότερα από 1000 έργα! Σαρωνίδα, Γκάζι, Μοναστηράκι και προχωράμε για το τέταρτο! Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις!