Το Six d.o.g.s. παρουσιάζει το George Gaudy για μια συναυλία στο πλαίσιο των Jumping Fish Nights

…  την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012, στις 22.00.

O George Gaudy υποδέχεται τη νέα σεζόν με μια συναυλία στο Six D.O.G.S. την Τρίτη 23 Οκτωβρίου. Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός που μας συστήθηκε με το άλμπουμ “Millionaire” θα εμφανιστεί ως headliner των Jumping Fish Nights που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στο Six D.O.G.S. με ελεύθερη είσοδο.
 
 
 
Ένας urban τροβαδούρος με ανησυχίες και επιρροές από την καλύτερη μουσική του κόσμου, την jazz, ο George Gaudy είχε ξεκινήσει να αποσπά βραβεία για τα τραγούδια του πολύ πριν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο. Το 2011 έδωσε μια πρώτη γεύση από τα τραγούδια του στο ARK Festival της Αθήνας, ενώ στις αρχές του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ “Millionaire” από την Archangel Music. Πρόσφατα βρέθηκε ανάμεσα στους 3 φιναλίστ που προκρίθηκαν στο διαγωνισμό του Jumpingfish.gr για το support group της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ, ενώ το τραγούδι του “Come Again” είχε αναδειχθεί τραγούδι του μήνα τον Νοέμβριο του 2010.
 
 
 
Ο George Gaudy έχει ήδη κερδίσει την αγάπη και εμπιστοσύνη του κοινού, που γέμισε ασφυκτικά το Faust στην τελευταία του ανοιξιάτικη συναυλία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και τις υψηλότερες προσδοκίες για την επόμενη εμφάνισή του.