Το 5ο στούντιο άλμπουμ της είναι μια συλλογή -σε αγγλική γλώσσα- τραγουδιών, σε παραγωγή του θρυλικού παραγωγού, συνθέτη και μουσικού David Foster. H Carla Bruni διασκευάζει αγαπημένα της κομμάτια, όπως τα “Enjoy The Silence” των Depeche Mode, “Highway To Hell” των AC / DC, “A Perfect Day” του Lou Reed, Miss you των Rolling Stones κ.α.

Τα πρωτα single του άλμπουμ, η διασκευή στο “Miss You” των Rolling Stones και το “Enjoy the Silence“, το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990, έχουν ήδη ξεχωρίσει και εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία να τα ακούσουμε και live, από τη γοητευτική Carla Bruni!

Η Carla Bruni περιγράφει αυτά τα τραγούδια «όπως θα τα ακούγαμε ένα ήσυχο βράδυ, μερικές γλυκές στιγμές. Αυτό είναι το όνειρό μου. Πως οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται.»

Το track list του “French Touch”

01. Enjoy The Silence
02. Jimmy Jazz
03. Love Letters
04. Miss You
05. The Winner Takes It All
06. Crazy (feat. Willie Nelson)
07. Highway To Hell
08. Perfect Day
09. Stand By Your Man
10. Please Don’t Kiss Me
11. Moon River

Δείτε το Official Trailer του δίσκου:

Το French Touch κυκλοφορεί από την Verve Records στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα τη διανομή έχει αναλάβει η Minos EMI.


Η Carla Bruni γράφει και ερμηνεύει τραγούδια από το 1997, με το πρώτο της άλμπουμ «Quelqu’unm’adit» (Someone Told Me), το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Έκτοτε έχει τρεις ακόμη επιτυχημένες κυκλοφορίες, που πούλησαν  πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμς , το «No Promises» το 2007 στο οποίο είχε μελοποιήσει αγγλικά ποιήματα, το «Commesi de rienn’etait» το 2008 και το «Little French Songs» το 2013.


Διαβάστε επίσης:

Η Carla Bruni έρχεται για δύο συναυλίες στο Παλλάς!