Οι GAD. μετά την πολύ θερμή υποδοχή από το κοινό και τα μουσικά ραδιόφωνα του νέου album τους End In Tears, το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου 2013 από την The Sound Of Everything και την Universal Music, παρουσιάζουν το πρώτο τους live στην Θεσσαλονίκη για το 2013.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, το δημοφιλές indie συγκρότημα θα εμφανιστεί ζωντανά στο Club του Μύλου και θα ερμηνεύσει τα καινούργια τραγούδια καθώς και τις αγαπημένες επιτυχίες από τα System May Fall (2007) και The Perfect Crime (2010).

To νέο album End In Tears κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου 2013 από την The Sound Of Everything και την Universal Music και περιλαμβάνει 10 τραγούδια. Το πρώτο single με τίλο Your Lover Tonight  ήδη κυκλοφoρεί  ψηφιακά από τον Ιούνιο 2012.

 Πρόσφατα επίσης κυκλοφόρησαν 2 remix packs του Waves, το οποίο κατέχει ενδεχομένως ρεκόρ εκτελέσεων αγγλόφωνου τραγουδιού ελληνικού indie συγκροτήματος στα ελληνικά ραδιόφωνα τα τελευταία χρόνια.

 Το πρώτο remix pack περιλαμβάνει remixes από Αδριανό Παπαδέα, Prosis, Νίκο Διαμαντόπουλο, Hiras και το δίδυμο Albert Planck & Prins George και τo δεύτερο remix pack περιλαμβάνει remixes από Papercut, N.I.S. Project, Tareq, Solifer.