Το FxD (Fashion by D-preneurs, D for digital) θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη (Γκάζι) στις 2 & 3 Μαρτίου 2018.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει 2 ημέρες και μέσα σε αυτό το διάστημα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πραγματικά ενδιαφέρουσες ομιλίες επιτυχημένων γυναικών της Μόδας, της ομορφιάς, τoυ Lifestyle και του Styling.

Βασικός στόχος του FxD είναι να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει 5.000 γυναίκες στο να δημιουργήσουν τη δική τους οικονομικο-κοινωνική ανάπτυξη στη Μόδα και στο οικοσύστημα της χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τη γνώση του επιχειρείν.

Δυναμικές Ελληνίδες Ιnfluencers, Βloggers & Youtubers, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση, θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσουν για το πώς ξεπέρασαν τα εμπόδια που βρήκαν στη διαδρομή τους προς την επιτυχία, για να μοιραστούν τη γνώση τους, και για να δώσουν όλα τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει να επιχειρεί στο χώρο της Μόδας.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται η Μαρία Ζεϊμπέογλου, ιδρύτρια και editor του ArtFashion.gr, οι Εύα Επιτροπάκη και Βέρα Παπαγγελοπούλου, ιδρύτριες του Jamjar.gr, η Seniora Elis γνωστή Youtuber, η Wellness Blogger Lady Papaya, η Anousa Mela από το χώρο Digital Filming & Fashion, η Joy Κουμεντάκου, Conceptual Fashion Designer και Fashion Icon, o Costantino Roselli, Best Selling Author και Branding Expert και πολλοί ακόμη που θα ανακοινωθούν σύντομα…

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τις γυναίκες-επιχειρηματίες-πρότυπα καθώς και να τους κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις, για το πώς θα μπορούσαν με τη σειρά τους να φτιάξουν τη δική τους digital επιχείρηση.

Μέσα σε αυτές τις 2 ημέρες, οι επισκέπτες θα συμμετέχουν σε πολλά παράλληλα events ομορφιάς & αισθητικής και σε καινοτόμα παιχνίδια, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με ανθρώπους του χώρου και να κάνουν πραγματικά ουσιαστικό networking.

Το 1o FxD θα κλείσει με ένα μεγάλο party με DJ έκπληξη αλλά και πολλά happenings!

Mε το πέρας του φεστιβάλ οι διοργανωτές θα προμηθεύσουν το ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) με 1.000 κοτόπουλα για οικογένειες αστέγων!

Περισσότερα για τη διοργάνωση:

Το φεστιβάλ οργανώνεται από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, MeXOXO (www.mexoxo.com), που υποστηρίζει την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών στο Μεξικό, τις ΗΠΑ, το Νεπάλ και φυσικά την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα ο οργανισμός έχει ενδυναμώσει 2000 γυναίκες, ενώ πρόσφατα έλαβε επιχορήγηση απο το Coca-Cola Foundation για την ενίσχυση 600 ακόμη γυναικών στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο όλων αυτών των προσπαθειών και δεδομένης της επίσημης δέσμευσης της Ελπίδας Κόκκοτα, ιδρύτρια του οργανισμού, για την ενδυνάμωση 5.000 γυναικών μέχρι το 2020 στο Clinton Foundation, η Ελπίδα βραβεύτηκε από το GIWA για την κοινωνική της προσφορά στον κόσμο.

Στρατηγικός συνεργάτης του FxD: Weird Authentic People

#FxDFestival #FashionDPreneurs #DforDigital