Το Booze Cooperativa και το Pixathlon μας προσκαλούν σε μια βραδιά εκπλήξεων, τέχνης και διασκέδασης, την Παρασκευή 23 Μαϊου, στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης του φωτογραφικού διαγωνισμού.

Το Pixathlon Athens, ένας φωτογραφικός διαγωνισμός που δεν απαιτεί πτυχία και ακριβούς εξοπλισμούς, παρά μόνο δημιουργικότητα, ολοκλήρωσε με επιτυχία το διαγωνιστικό του κομμάτι στις 26 Απριλίου. Ένα μήνα μετά, και με την κριτική επιτροπή να έχει επιλέξει τους νικητές, ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε για όσα μας ενθουσίασαν, και μας ενέπνευσαν.

Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού αφουγκραστήκαν την πόλη τους, εξερεύνησαν και τόλμησαν! Το αποτέλεσμα θα βρίσκεται από τις 23 Μαίου στους τοίχους του Booze Cooperativa / Gallery και το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί μια τελείως διαφορετική ματιά της πόλη μας.

Η βραδιά ξεκινά στις 21:00 με την απονομή των βραβείων στου νικητές του πρώτου Pixathlon Athens.

Αμέσως μετά την απονομή θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης όπου περισσότερες από 500 φωτογραφίες θα παρουσιασουν τις ποικίλες και μοναδικές μορφές της Αθήνας, όπως φωτογραφήθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα με την έκθεση, οι παραγωγοί του Offradio.gr, Κατερίνα Πασπαλιάρη και Κωνσταντίνος Πιλάβιος, καθώς και οι Nicole Liakada και Νάνσυ Μπούκλη θα μας κρατούν μουσική παρέα στα decks του Booze Cooperativa.

Μη χάσετε μια βραδιά που συνδιάζει τον πολιτισμό με τη διασκέδαση στους ήχους jazz, RnR, House και όχι μόνο, ταξιδεύοντας σε μια Αθήνα όπως δεν την έχετε δει ξανά!
 

Pixathlon Athens
60 συμμετέχοντες
700 φωτογραφίες με θέμα την Αθήνα
 
Για περισσότερες πληροφορίες: http://pixathlon.in/athens/
Επιμέλεια έκθεσης: Ηλέκτρα Αποστολοπούλου