Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανακοινώνει την λήξη του μεγάλου διαγωνισμού φωτογραφίας «φωτογραφί….ΖΩ την πόλη μου» . Το προηγούμενο διάστημα το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης δέχτηκε δεκάδες  τηλεφωνήματα και μηνύματα από ενδιαφερόμενους που ήθελαν ν’ «ανεβάσουν» την δική τους «στιγμή» στη Θεσσαλονίκη. Αποτέλεσμα; Οι φωτογραφίες που μας στείλατε ξεπέρασαν τις 250 ενώ πάνω 2500 ήταν οι ψήφοι!

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ οι εμπνευσμένες φωτογραφίες αποδεικνύουν περίτρανα ότι η Θεσσαλονίκη είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις για να ζεις!

Σε όλη αυτή την προσπάθεια χορηγοί και υποστηρικτές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ είναι ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο  ΟΑΣΘ και ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας & Θράκης.

Για να επιβραβεύσει όλους τους συμμετέχοντες, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας στον χώρο του Ινστιτούτου, το διάστημα 5-7 Φεβρουαρίου 2015. Εκεί θα έχει την ευκαιρία το κοινό ν’ απολαύσει τις φωτογραφίες όλων των συμμετεχόντων, ενώ την λαμπρή τελετή θα προλογίσει η κριτική επιτροπή που θ’ αναδείξει τους 5 μεγάλους νικητές!

Για την ανάδειξη των νικητών, δικαίωμα ψήφου είχαν όλοι ενώ  3 νικητές προέκυψαν από το κοινό και 2  από την  κριτική επιτροπή.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ: portrait photographer, www.dimitrisandritsos.gr/blog

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΘΑΣ: Γιάννης Ψαθάς Φωτογράφος (Thessaloniki360, Staff Photographer του Ισπανικού RS, και official του WΟΜΕΧ). www.littleplanet.gr

-ΦΑΝΗΣ ΜΙΜΗΣ :φωτογράφος, υπεύθυνος του προγράμματος «Φωτογραφίας» του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

-photoworks.gr/wordpress/?lang=el

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΔΡΑΣ: υπεύθυνος του τομέα Εφαρμοσμένων τεχνών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

ΕΠΑΘΛΑ:

1 ετήσια υποτροφία σπουδών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, αξίας 4.200 ευρώ

3 υποτροφίες σπουδών  για το σεμινάριο εκμάθησης φωτογραφίας του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

1 διανυκτέρευση σε δίκλινο, με πρωινό, στο Grand Hotel

Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 25% επιδότηση διδάκτρων για σπουδές στο Ι.ΙΕΚ & το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.