Η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Υπαίθριο θέατρο της εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών στα Ιωάννινα σε μια συναυλία

«γεμάτη φως», την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011.

Η Φωτεινή Δάρρα επιλέγει τα Ιωάννινα για να δώσει την εναρκτήρια συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας, υποστηρίζοντας έναν ξεχωριστό κοινωνικό σκοπό και φέρνει έναν αέρα αισιοδοξίας και χαράς.

Έχοντας στο πλευρό της εξαίρετους μουσικούς, σκοπεύει να ταξιδέψει το κοινό, τόσο στα γνώριμα μονοπάτια των πιο γνωστών και αγαπημένων επιτυχιών της («Αγόρι μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Αν σ᾽αρνηθώ αγάπη μου», «Σταγόνα-σταγόνα», «Φεύγα», «Λένη», «Οι Μάγισσες της Σμύρνης») όσο και σε αυτά ελληνικών και ξένων επιτυχιών που όλοι αγαπάμε και που συνηθίζει να περιλαμβάνει στα προγράμματά της, με την μοναδική ερμηνεία της. Τραγούδια όπως: «Στα ίδια μέρη», «Συ μου χάραξες πορεία», «I will always love you», «Spente le Stelle», « The show must go on» και άλλα.

Τη συναυλία διοργανώνει o Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, με την Χορηγία της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης στις φυλακές Σταυρακίου.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν υπέρ του σκοπού αυτού.