Ο Brett Garsed και o Γιώργος Φακανάς με τους Six plus, υπόσχονται μια μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στο Κύτταρο Live.

Ο Brett Garsed και o Γιώργος Φακανάς με τους Six plus, υπόσχονται μια μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στο Κύτταρο Live.

Ο Αυστραλός κιθαρίστας Brett Garsed, θεωρείται σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες του fusion διεθνώς. Eτσι τουλάχιστον τον αναφέρει το έγκυρο περιοδικό Guitar Player.

Παρακολουθώντας μία συναυλία του μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει την αξία των σολιστικών του δυνατοτήτων, ενώ αν ο θεατής είναι μουσικός θα επηρεαστεί σίγουρα από την εκφραστικότητά του και τη μουσικότητα που εκπέμπεται ακόμα και από τα πιο ηλεκτρικά σόλο του.

Οι συνεργασίες του και η δισκογραφία του είναι μεγάλες. Ξεχωρίζουμε τα session που έχει κάνει με τον ντράμμερ Dennis Chambers και τον μπασίστα Ric Fierabracci.

Εχει παίξει επίσης στο τελευταίο cd του Γιώργου Φακανά \”Domino\”, μαζί με τους Dave Weckl και Mike Stern. Τη δουλειά αυτή καθώς και δικά του κομμάτια θα παρουσιάσουν στη Δευτεριάτικη συναυλία τους στο Κύτταρο, ο Brett Garsed με τον Γ. Φακανά και τους Six plus.

Μια μοναδική δυνατή συναυλία υψηλών προδιαγραφών, όπου ένα διεθνές κιθαριστικό αστέρι συναντιέται με μια από τις πιο δυνατές Ελληνικές fusion μπάντες.

INFO
Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 10.00 μ.μ.
Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 και Αχαρνών Αθήνα
Τηλ. 210 8822460