Ο Δήμος Αθηναίων φιλοξενεί στην Τεχνόπολη για πρώτη φoρά ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο ενεργειακό event για αέριο του παρόντος και του μέλλοντος.

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου, με τίτλο Το αέριο χθες, το αέριο σήμερα, με διοργανωτή το Αθηναϊκό Αέριο Ε.Π.Ε., με κύριο χορηγό την Ε.Π.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ.

Για να συμμετάσχουν στην έκθεση έχουν κληθεί μερικοί από τους μεγαλύτερους φορείς του Δημόσιου τομέα, αλλά και σημαντικές ιδιωτικές επιχειρήσεις, εξειδικευμένες στον ενεργειακό κλάδο, με κύριο γνώμονα τη σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία γνωριμίας ανάμεσα σε επαγγελματίες, opinion leaders στα ενεργειακά και περιβαλλοντικά θέματα, καθώς και στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, που ενδιαφέρεται για το φυσικό αέριο, τις σύγχρονες μορφές ενέργειας, την ορθολογική χρήση των ενεργειακών προϊόντων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο σκοπός για μία τέτοια μοναδική έκθεση είναι να καταδείξει τους Φορείς, που είχαν ή κατέχουν σημαντική παρουσία στα ενεργειακά δρώμενα της χώρας.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο παλιό  Εργοστάσιο του Φωταερίου, που ιδρύθηκε το 1857, καθώς οι συγκεκριμένοι χώροι της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, με τα ιστορικά διατηρητέα κτήρια, που αποτελούν ένα βιομηχανικό μουσείο απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, θεωρούνται ιδανικά για τη διοργάνωση της.