Τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά \”Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας\” αλλά και μπαλάντες του χθες και του σήμερα, ερμηνεύει ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης κάθε Πέμπτη βράδυ (Εναρξη 8 Νοεμβρίου),στη νέα μουσική σκηνή Πυρήνας.

Τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας αλλά και μπαλάντες του χθες και του σήμερα, ερμηνεύει ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης κάθε Πέμπτη βράδυ,στη νέα μουσική σκηνή Πυρήνας.

Μαζί του η Μαρία Παπαγεωργίου, μια νέα και πολλά υποσχόμενη φωνή, που ξεχώρισε στην Τρίτη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Άρκτου. Οι δυό τους από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου παρουσιάζουν ένα νεανικό πρόγραμμα γεμάτο συγκίνηση και διατυπώνουν με τον ήχο τους το μουσικό στίγμα της γενιάς τους.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει τραγούδια των Θ. Μικρούτσικου (Επτά νάνοι, Δεν είμαι άλλος), Δ. Σαββόπουλου (Τοπίο Μυστικό), Σ. Ξαρχάκου (Πώς να σωπάσω μέσα μου), Δ. Μούτση (Όνειρο, Μην το ψάχνεις δεν πειράζει), Σ. Μάλαμα (Τίποτα δεν χάθηκε), Θ. Παπακωνσταντίνου (Τα κάλαντα, Όταν χαράζει), Τρύπες (Τρένο), Raining Pleasure, τραγούδια από τον δίσκο του (Ποτάμι μαύρο, Επαρχία, Έφυγες, κ.α.), αλλά και ξένα δημοφιλών καλλιτεχνών (Manu Chao, Elvis Presley, Portishead, Wild Cherry κ.α.).

Δύο νέοι ταλαντούχοι μουσικοί, γεμάτοι όρεξη και αγάπη για την περιπέτεια της μουσικής επιχειρούν δικό τους ταξίδι και μας προσκαλούν να συνταξιδέψουμε.

Μαζί τους οι μουσικοί: Θάνος Κολοκυθάς-Μπάσο, Λάμπης Μητσιάκης Λύρα/ Τρομπόνι/ Μαντολίνο, Γιάννης Μπούρας-Ηλεκτρική κιθάρα,Θανάσης Αρχανιώτης-Ντραμς.

INFO
Μουσική Σκηνή Πυρήνας
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11, Χίλτον
Τηλ. 2107237150.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με ποτό
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.