Η Feelgood Records εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το FunTwoThree.com, την «Παιδική ζώνη του Ίντερνετ», κυκλοφορώντας μια νέα σειρά από εκπαιδευτικές παιδικές εκδόσεις, σε χαμηλή τιμή.

Τα Fun Books απευθύνονται σε παιδιά έως 7 ετών, έχοντας σαν στόχο να τα φέρουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής. Για πρώτη φορά, παιδιά και γονείς μπορούν να απολαύσουν συγκεντρωμένα περισσότερα από 100 παιδικά και παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια και, παράλληλα, να ανακαλύψουν τις σπουδαίες μελωδίες και τους πρωταγωνιστές  της κλασικής μουσικής.

Κάθε τίτλος της σειράς είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα, περιέχοντας ένα βιβλίο 32 σελίδων και ένα CD με τραγούδια ή μουσικά θέματα.

Στις τρεις πρώτες εκδόσεις, η βραβευμένη Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου ερμηνεύει τα πιο γνωστά παιδικά και παραδοσιακά τραγούδια.

Τα CD περιλαμβάνουν επιπλέον καραόκε εκτελέσεις, ενώ τα βιβλία περιέχουν εικονογραφημένους τους στίχους των τραγουδιών.

Στις υπόλοιπες δύο εκδόσεις, τα παιδιά μαθαίνουν βασικές πληροφορίες για το Μπαλέτο και το Πιάνο, με τη συνοδεία κλασικής μουσικής από την Moscow International Symphony Orchestra και δεξιοτέχνες μουσικούς.

Το Φθινόπωρο, η σειρά Fun Books θα εμπλουτιστεί με 5 επιπλέον τίτλους (Νανουρίσματα, Το καρναβάλι των ζώων, Μουσικά όργανα, Οι μεγάλοι συνθέτες, Χριστούγεννα μαζί).