Το θέατρο ΠΚ παρουσιάζει για 2η χρονιά τον κωμικό μουσικοθεατρικό μονόλογο «Φύλλο Σιγής», μια παράσταση του Μιχάλη Άνθη …

από τις 6 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6.30 μ.μ.

       
Στη ζωή του προπάτορά μας Αδάμ υπάρχουν δύο θηλυκές υπάρξεις : η Εύα και η συνείδησή του. Κι απ’ τις δύο ζει χωριστά για να μην έχει πρόβλημα.  Μετά από έντονη λογομαχία με το Θεό και τον εαυτό του, ή μάλλον με το Θεό Εαυτό του, απορρίπτει τα μήλα Παραδείσου και επιλέγει τις φράουλες και τα σταφύλια. Βάζει το κιθαρόνι του στην πλάτη και το φίδι στην τσέπη και το σκάει απ’ τον Παράδεισο, ξεκινώντας το μεγάλο ταξίδι μέσα στον καθένα. Μεταλλάσσεται σε Αδαμόπουλο, Αδάμογλου, Αδαμαντινό, Αδαμάκο, Άνταμσον κι ένα σωρό άλλα μεταπτωτικά καθαρματάκια, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του που του φορτώθηκαν όλες οι αμαρτίες του κόσμου, επειδή δοκίμασε απ’ τα οπωροκηπευτικά του Παραδείσου. Στο τέλος, αφού εξαντλεί τον κακό εαυτό του, ξαναγυρίζει στον Παράδεισο δήθεν μετανιωμένος για να χτίσει αυθαίρετο με θέα Κόλαση.

Ένας διαφορετικός, ξεκαρδιστικός μονόλογος με… 15 πρόσωπα, μια ιστορία με αρχή, μέση, αλλά χωρίς τέλος, με τον Μιχαήλ Άνθη σ’ ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, γέλιου, μεταμορφώσεων και συνεχών ανατροπών.

Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική, τραγούδια, ερμηνεία : Μιχαήλ Άνθης
Σκηνικά- Κοστούμια : oμάδα «Ιnter nos»
Φωτισμοί : Απόστολος Τσιτσώνης