Ένα full moon party γεμάτο μουσική και φως έρχεται στο Bolivar Beach Bar τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, με καλεσμένο έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της house, τον Αμερικάνο dj Timmy Regisford. Μαζί του ο superstar Dj Dino MFU. Ένα ρυθμικό μουσικό ταξίδι κάτω από τον φωτεινό ουρανό στο πιο εξωτικό Beach Bar της πόλης μας περιμένει.

TIMMY REGISFORD

Η καριέρα του Regisdord είναι πολυπρόσωπη, καθώς συνδυάζει παραγωγή, remix και A&R δουλειά καθώς και το να κάνει τον DJ. Η μακροσκελής remix δισκογραφία του συμπεριλαμβάνει κλασικά κομμάτια από τους Diana Ross, Gerald Alston, Stevie Wonder, Patti Labelle, New Addition, Bobby Womack, Gladys Knight and The Pips and Mary J Blige και άλλους.

Ως A&R Executive στις Motown, MCA και Atlantic, η ικανότητα του Regisford να βρίσκει και να δουλεύει με νέα ταλέντα ανέδειξε καλλιτέχνες όπως οι Blaze, Johnny Gill, Basic Black, Eric B & Rakim, Guy, Miki Howard, Ten City και Curtis Hairston στο πρώτο πλάνο της μουσικής σκηνής.

Dino Mfu

Ο γνωστός παραγωγός και Dj DINO MFU με την φήμη του να εξαπλώνεται εντός και εκτός Ελλάδας. Γεννήθηκε το 1980 στη Νέα Υόρκη όπου και μεγάλωσε, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της House μουσικής. Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους House Music Dj της χώρας μας.