Ξεκινά η νέα περίοδος συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι», με τους Πολυχώρους Γεύσεων Δεληολάνης, στα πλαίσια της Συμμαχίας Πολιτισμού 2014-2015.

Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη, οι εικαστικοί του Ομίλου για την UNESCO Πειραιά καθώς και της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι», καλούνται να συμμετέχουν σε μια νέα εικαστική παρέμβαση με θέμα «Φθινόπωρο 2014», που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2014, στη φιλόξενη αίθουσα «Αrt Space» Δεληολάνης. Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης έχουν οριστεί για την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30.

«Μια νέα δημιουργική χρονιά, με Χρώμα και Άρωμα Πολιτισμού, ξεκινά. Έχοντας ήδη την εμπειρία ενός χρόνου, φέτος θα είμαστε περισσότερο δημιουργικοί και θα σχεδιάσουμε καλύτερα τις εκδηλώσεις μας, πάντοτε με γνώμονα την προώθηση και την προβολή της Τέχνης και των δημιουργών της στο ευρύ κοινό», τόνισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι»  κ. Στέλιος Μαρούλης και ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «Δεληολάνης» κ. Γιώργος Δεληολάνης.

Τέλος, συνεχίζεται στον ίδιο χώρο -έως 9/9/2014-  η ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα το καλοκαίρι, με τη συμμετοχή μελών -εικαστικών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.