Από 31 Αυγούστου έως και 4 Σεπτεμβρίου 2020 για 5 ημέρες και για 7,5 ώρες ημερησίως (8:00-15:30) παιδιά 5-11 ετών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός απολαυστικού Camp που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες της τις μορφές!

Ελάτε να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά. Στο πλούσιο πρόγραμμα του Φθινοπωρινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια, θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς.

Και όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο camp της πόλης! Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα δίνεται προτεραιότητα σε παιδιά που θα κάνουν κράτηση για περισσότερες ημέρες και ιδιαίτερα σε παιδιά που θα κάνουν κράτηση για ολόκληρη την εβδομάδα, προκειμένου να μην υπάρχει συχνή εναλλαγή των συμμετεχόντων στις ομάδες, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ για τα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID-19.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις δράσεις του Camp επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:
www.childrensartmuseum.gr/view_event/591/kratiste-thesi-sto-fthinopwrino-camp