Σουβενίρ < γαλλική souvenir
Ουσιαστικό / σουβενίρ ουδέτερο άκλιτο
-το αναμνηστικό, μικροπράγματα που πωλούνται για να θυμίζουν ταξίδι

Ένα σουβενίρ είναι το αναμνηστικό αντικείμενο που αποκτά ένας άνθρωπος για να θυμάται ένα όμορφο ταξίδι ή μια όμορφη στιγμή. Αυτό το αναμνηστικό μπορεί να είναι οποιοδήποτε αντικείμενο που μπορεί να συλλεχθεί ή να αγοραστεί και να μεταφερθεί στο σπίτι από τον ταξιδιώτη ως ένδειξη επίσκεψης.

Το ίδιο το αντικείμενο μπορεί να έχει εγγενή αξία ή να είναι σύμβολο εμπειρίας. Ο Γιώργος Τζάνερης προσκαλεί στην 9η ετήσια καθιερωμένη έκθεση των δημιουργικών ανθρώπων από τον χώρο των εφαρμοσμένων εικαστικών τεχνών, της φωτογραφίας, της αρχιτεκτονικής, της κεραμικής και της συγγραφής, 21 δημιουργικά πνεύματα να δημιουργήσουν το απόλυτο ελληνικό αναμνηστικό!

Στην έκθεση συμμετέχουν:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΩΡΑΙΤΗ / ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΥΛΟΣ / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΑΘΟΣ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ / ΕΛΕΝΑ ΛΟΛΑ / ΕΛΛΗ ΔΙΒΑΝΗ / ΕΦΗ ΚΑΣΟΥΡΑ / ΙΒΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ / ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΝΗ / ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΛΥΚΑ / ΛΕΛΑ ΣΤΡΟΥΤΣΗ / ΜΑΝΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ / ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ / ΝΟΤΑ ΔΡΑΚΟΥ / ΡΑΝΙΩ ΣΑΡΡΗ


Κεντρική φωτογραφία θέματος: ΕΛΕΝΑ ΛΟΛΑ