Μετά από μια χρονιά φρικαρισμένης πραγματικότητας, και χάρη στη θερμή ανταπόκριση του κοινού, τα Φρικιά αποφάσισαν να εισβάλουν και πάλι στο θέατρο και να ταρακουνήσουν ακόμα μια φορά τις νευρικές απολήξεις του εγκεφάλου σας…!

Αν τολμάς, πέρνα κι εσύ από το θέατρο Βαφείο να συναντήσεις τα Φρικιά, και να “φρικάρεις” μαζί τους… Και πού ξέρεις; Μπορεί κάπου εκεί να βρεις και το δικό σου φρικιό. Μέσα σου είναι…και έχει κάτι να σου πει… Άκουσέ το!

Μια comic πρωτότυπη και εκρηκτική παράσταση εμπνευσμένη από τον πιο ανατρεπτικό διαδικτυακό ήρωα της εποχής μας, τον Mr. Freeman, που κατέκλυσε τις οθόνες μας με τους καταιγιστικούς και αφοπλιστικούς του μονολόγους.

Οι Free Freaks, ως γνήσιοι επίγονοί του, χακάρουν τον κόσμο μας και εισβάλλουν στο κρανίο μας για να ταρακουνήσουν τις ετοιμοθάνατες νευρικές απολήξεις του εγκεφάλου μας.

Τα Φρικιά πυρπολούν με τον αιρετικό τους τρόπο την “κανονικότητα” και μας προτείνουν να παίξουμε ένα παιχνίδι, δίνοντας στον φρικαρισμένο εαυτό μας μια δεύτερη ευκαιρία «να ζήσει πραγματικά».

Η παράσταση είναι μια σύγχρονη κωμωδία – μπορεί και τραγωδία. Προσοχή όμως αγαπημένοι μας παντογνώστες, γιατί τα Free Freaks μπορεί ξαφνικά – εκεί που γελάτε – να σας κάνουν ν’ αναρωτηθείτε «ρε μήπως είμαι κι εγώ φρικιό»;

Συντελεστές

  • Θεατρική Προσαρμογή & Σκηνοθεσία: Κώστας Δελακούρας
  • Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Σάντρα Ααρών, Αλίκη Καλλιβωκά, Χαρά Καραβασιλείου, Ελένη – Δήμητρα Μουτάφη, Αφροδίτη Ντίτορα και ο Κώστας Δελακούρας
  • Κατασκευές: Όλγα Γεωργιάδου & Χαρά Καραβασιλείου
  • Φωτογραφίες: Μάνος Γεωργίου – Νάντια Γεωργιάδου
  • Μουσική Επιμέλεια & Βίντεο: Free Freaks
  • Παραγωγή: Ομάδα Πλάνη

Διάρκεια παράστασης: 70΄