Ο Frank Gambale (Φρανκ Γκαμπάλε), είναι, για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο επί 36 χρόνια κιθαρίστας του θρύλου της Jazz Chick Corea.

Έχει επίσης λαμπρή σόλο καριέρα ως τραγουδοποιός/συνθέτης/συγγραφέας και έχει κυκλοφορήσει πάνω από 20 σόλο άλμπουμ, 3 bestseller εκπαιδευτικά βίντεο για κιθάρα και πολλά βιβλία. Σε νεαρή ηλικία, επηρεασμένος και εμπνευσμένος από τους αυτοσχεδιασμούς του Corea και του Brecker, άρχισε να εξελίσσει την Sweep Picking Technique.

Μια τεχνική την οποία ανακάλυψε ο ίδιος και που πλέον έχει μείνει στην ιστορία της κιθάρας σαν το προσωπικό στυλ του Frank Gambale, στην οποία είναι αδιαμφησβήτητα Master.

Η σύνθεση του γκρουπ με το οποίο θα παίξει σ’ αυτές τις δύο μοναδικές παραστάσεις είναι πραγματικά εξαιρετική.

Ο μπασίστας Hadrien Feraud, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους μπασίστες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Προερχόμενος από μουσική οικογένεια, μπήκε στο χώρο της μουσικής από πολύ μικρός παίζοντας κιθάρα και drums. Με το μπάσο παθιάστηκε, όταν σε ηλικία 12 ετών άκουσε για πρώτη φορά τον Jaco Pastorius. Τώρα πλέον θεωρείται από τους κορυφαίους μπασίστες στον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με John McLaughlin, Chick Corea, Billy Cobham, Lee Ritenour, Bireli Lagrene κλπ.

Ο Jerry Leonide, o νέος εξαιρετικός και πολλά υποσχόμενος κιμπορντίστας.

Στην καρδιά του εκπληκτικού line up, βρίσκεται ο δυναμικός drummer, Gergo Borlai. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 300 cds, έχει γυρίσει την Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Νότιο Αμερική, Κορέα κάνοντας σεμινάρια, έχει κερδίσει το Golden Drumstick Prize και είναι επίσης γνωστός για τα solos του που σου κόβουν την ανάσα.

Το All-Star Group θα παρουσιάσει τα πιο αγαπημένα του κομμάτια του Gambale καθώς και άλλα πιο νέα που γράφτηκαν ειδικά για το συγκεκριμένο σχήμα. «Γνωρίζω το κοινό, ξέρω τι θέλει να ακούσει και χαίρομαι πολύ όταν δίνω στο κοινό μου αυτό που θέλει».

Το All-Star Group του Gambale έκανε περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη του 2022 με όλες του τις συναυλίες sold out. Tο γκρουπ είναι εκρηκτικό από την πρώτη νότα, «Αυτή η νέα γενιά μουσικών είναι πραγματικά μια έμπνευση για μένα και οι παραστάσεις μαζί τους είναι εκπληκτικές».

Ο θρύλος της τζαζ Chick Corea είπε ότι «Ο Frank είναι ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες που πέρασε ποτέ από αυτό τον πλανήτη», ενώ ο Pat Metheny είπε «Θα ήθελα να πάρω ένα
μήνα άδεια και να σπουδάσω με τον Frank Gambale». Ο John McLaughlin είπε απλά: «Θέλω να του κόψω τα χέρια».

Στις Συναυλίες του Frank Gambale All Star Group θα Κληρωθει η κιθάρα που θα παίξει ο Frank την ίδια βραδιά -Cort Luxe Ii- και ένας τυχερός θεατής της συναυλίας θα την κερδίσει και θα την παραλάβει υπογεγραμμένη από τον ίδιο! Ευχαριστούμε την Bon Studio για την ευγενική τους προσφορά!

Στις Συναυλίες του Frank Gambale All Star Group θα Κληρωθει η κιθάρα που θα παίξει ο Frank την ίδια βραδιά -Cort Luxe Ii- και ένας τυχερός θεατής της συναυλίας θα την κερδίσει και θα την παραλάβει υπογεγραμμένη από τον ίδιο! Ευχαριστούμε την Bon Studio για την ευγενική τους προσφορά!