Άνθρωποι τόσο διαφορετικοί, που όμως μοιράζονται κάτι κοινό… οι ζωές τους έχουν καταστραφεί. Αθώοι ή ένοχοι, όλοι τους φαίνονται μπλεγμένοι. Ένα θρίλερ που δεν θα θες να αφήσεις από τα χέρια σου! Έχει ήδη μεταφραστεί σε 14 γλώσσες πολλούς μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

«Ποιο είναι το πρόβλημά σου;»

Η Λόρα έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της αντιμετωπίζοντας περιφρόνηση.
Ξέρει ότι φαίνεται οξύθυμη, προβληματική, αντικοινωνική.

Η Μίριαμ ξέρει ότι η Λόρα δεν είναι απαραίτητα δολοφόνος μόνο και μόνο επειδή την είδαν να εγκαταλείπει το σκηνικό ενός φρικτού φόνου με αίμα στα ρούχα της.
Οι κακές εμπειρίες του παρελθόντος τής έχουν δείξει πόσο εύκολο είναι να σε δουν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Η Κάρλα αναστατώνεται από τη βάναυση δολοφονία του ανιψιού της.
Δεν εμπιστεύεται κανέναν – ακόμα και οι καλύτεροι άνθρωποι είναι ικανοί για τρομερές πράξεις.
Πόσο μακριά όμως θα φτάσει για να βρει επιτέλους τη γαλήνη;

Αθώοι ή ένοχοι, οι ζωές όλων έχουν καταστραφεί.
Μερικών μάλιστα τόσο, που έχουν φτάσει στο σημείο να σκοτώσουν.

Πόλα Χόκινς

Η Πόλα Χόκινς εργάστηκε ως δημοσιογράφος για δεκαπέντε χρόνια πριν γράψει το πρώτο της βιβλίο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζιμπάμπουε. Μετακόμισε στο Λονδίνο το 1989 και από τότε ζει εκεί. Το πρώτο της θρίλερ, Το κορίτσι του τρένου, έχει πουλήσει 23 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Κυκλοφόρησε σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες, έγινε Νο 1 best seller σε όλο τον κόσμο και ταινία που έσπασε τα ταμεία με πρωταγωνίστρια την Emily Blunt. Το δεύτερο θρίλερ της, Στην παγίδα του νερού, και το τελευταίο της βιβλίο, Φωτιά που σιγοκαίει, έγιναν επίσης Νο 1 best sellers.