Οι Fool in The Box και οι Co imp δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στην σκηνή του six d.o.g.s για μία συναυλία κατά την οποία θα εξερευνήσουν τις διαστάσεις και τα όρια του ευρύτερου pop/rock φάσματος της μουσικής.

Fool in The Box:

Οι Fool in The Box είναι ένα alternative rock τρίο από την Αθήνα, ενεργό από το 2007.

Μετά από περιπλάνηση σε διάφορα μουσικά σχήματα ο Απόλλων Αβατάγγελος (φωνές-κιθάρες), ο Άγης Βουγάς (μπάσο) και ο Γιώργος Ράδος (τύμπανα) σχημάτισαν την μπάντα στηριζόμενοι στην αγάπη για τη μουσική, την όρεξη για δημιουργία και στη μακροχρόνια φιλία τους.

O ήχος του συγκροτήματος έχει ως βιωματική βάση τον ροκ ήχο των ‘90s ενώ τα ακούσματα και οι επιρροές απλώνονται σε ολόκληρο το μουσικό φάσμα (από rock, alternative, pop μέχρι jazz, progressive κτλ). Το στιβαρό rhythm section, τα μελωδικά φωνητικά και το groove είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ήχου τους.

Η μπάντα δίνει βάση στις ζωντανές εμφανίσεις, έχει συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ καθώς και έχει ανοίξει τις συναυλίες των Oi Va Voi, Sleepin Pillow, Master of disguise, κ.α.

Το κομμάτι “Decently behaved” ήταν μέρος του “In the junkyard Vol.3” της Spinalonga Records.

Με την συνεργασία της SAE International το “Faces” EP βγήκε τον Ιούνιο του 2014 και είναι ένας προπομπός του άλμπουμ που ολοκληρώνεται και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Co imp:

Οι Co imp είναι ένα τετραμελές post/progressive σχήμα απο την Αθήνα. Προσανατολισμένη στην ορχηστρική σύνθεση, με επιρροές απο συγκροτήματα όπως Tortoise, Toe, Battles, Mercury programm, Sleeping People και Jaga Jazzist, η πολυσχιδής, πολυθεματική και συχνά απρόβλεπτη μουσική των Co imp είναι μια ιδιαίτερη μίξη progressive ρυθμών και post rock μελωδιών με αναφορές στην jazz, την ambient και την σύγχρονη αλλά και την κλασική rock….

Η μπάντα βρίσκεται αυτή την στιγμή στο στάδιο παραγωγής του πρώτου της άλμπουμ.