Ο Λόλεκ θα ανέβει στη σκηνή του Red Jasper και θα παίξει τραγούδια από το album του «Άγρια», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Inner Ear Records, καθώς και από την προηγούμενη δισκογραφία του. Το «Άγρια», είναι το τέταρτο album στη δισκογραφία του Λόλεκ μετά το “Alone” (2009), τον «Αχινό» (2011) και το «Ουρανός Μολύβι» (2015).

Η Δεσποινίς Τρίχρωμη τινάζει την άμμο από τα πράγματά της και πάει στην Κυψέλη, τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη για να παίξει 45 λεπτά επιλογών από τη δισκογραφία της, παλιών και νέων, ελαφρώς αλλαγμένων, ελαφρώς αλλαγμένη, όμως μένει ακόμα εκεί που έμενε και έχει τη γάτα της τη Λού.

Ο Eddie Dark, λίγο νεκρός, λίγο πληγωμένος, 100% άβολος, είναι ένα Post punk/ Necro-pop act από την Αθήνα με εξειδίκευση στις επιληπτικές χορευτικές κινήσεις αποχωρισμού. Ιστορίες χαμένου έρωτα, μουσική για θλιμμένους μακάβριους νέους, μελαγχολία για τα βαμπίρ τις Αθήνας, μαύρα γυαλιά το βράδυ, και όλα τα σχετικά.

H Challice γράφει και συνθέτει τη δική της μουσική, έχοντας μία genre-bending προσέγγιση αλλά παραμένοντας πιστή στις απόκοσμες μελωδίες, τα φανταστικά και παραμυθένια ηχοχρώματα και στις σκοτεινές αντιθέσεις της διττότητας που διέπει τη δουλειά της. Δίνει πάντα έμφαση στη φωνή ως πρώτο όργανο σε μελωδίες που κυμαίνονται από την ηλεκτρονική pop ως το baroque και το epic metal. Στη σκηνή του Red Jasper θα παρουσιάσει κομμάτια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο “Custom Made Prisons”, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

20.30: CHALLICE (25′)
21.15: EDDIE DARK (35′)
22.15: MISS TRICHROMI (45′)
23.30: LOLEK (60′)