Το μουσικό σχήμα Delasito Project, με οδηγό τον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό ήχο του βιμπράφωνου, έχει αναπτύξει ένα δυναμικό, πολυμορφικό ρεπερτόριο από πρωτότυπες μουσικές δημιουργίες, που βασίζονται σε επιρροές τόσο από την τζαζ και φανκ σκηνή, όσο και από την κλασική μουσική, τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και το έθνικ. Οι Delasito Project έχουν συμμετάσχει σε σημαντικά φεστιβάλ της τζαζ και σύγχρονης εναλλακτικής μουσικής, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στο μουσικό κοινό, κυρίως λόγω των συναρπαστικών ηχοτοπίων που δημιουργούν.

Τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του μουσικού σχήματος, ως ανεξάρτητη παραγωγή. Το άλμπουμ Filodia – Α musical journey to jazzality αποτελεί ένα μουσικό ταξίδι στο κόσμο της σύγχρονης τζαζ, μέσα από τις συνθέσεις του βιμπραφωνίστα Χρήστου Σιτοκωνσταντίνου.

Αρμονική, ρυθμική, ονειρική, αυτοσχεδιαστική, μαγευτική, ανατρεπτική, απελευθερωτική, λυτρωτική, ενίοτε και χορευτική, αλλά και με παιγνιώδη διάθεση σε κάποιες στιγμές της, η Filodia έχει αποσπάσει ιδιαίτερα κολακευτικές κριτικές, τόσο ως σύνολο, όσο και για κάθε κομμάτι της ξεχωριστά: Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Más Jazz, η Filodia είναι ένα δονούμενο αμάλγαμα, με στοιχεία φαντασμαγορικής τέχνης, με προοδευτικό και συνάμα ατμοσφαιρικό ήχο, ενώ τo κομμάτι Naida χαρακτηρίστηκε από τη μουσική ιστοσελίδα 45rpm ως καταπληκτικό, επικό και με μυστηριακή αύρα.

Σε μια πιο λεπτομερή επισκόπηση του αλμπουμ, η ιστοσελίδα Contemporary Fusion Reviews χαρακτήρισε γενικά τη μουσική του άλμπουμ ως μοναδική, καθηλωτική και σαγηνευτική, ξεχωρίζοντας το Naida ως «ιδιαίτερα γλυκό», το Subway ως ένα μυστηριώδες κομμάτι που δημιουργεί συναρπαστικές εικόνες, και το Made in Chapan ως ένα μουσικό κομμάτι που θα παρασύρει τον ακροατή σε ποικίλες συναισθηματικές καταστάσεις.

Η Filodia έχει αναμεταδοθεί σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανια, την Ιταλία,την Ισπανία, την Πολωνία, τη Σουηδία, τον Καναδά, το Μεξικό και τις ΗΠΑ .