Στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 12 Ιουνίου θα ζήσουμε μια σπουδαία live εμπειρία καθώς η σκηνή θα πλημμυρίσει με συναίσθημα και συγκίνηση, από την μοναδική φωνή της Sinead O\’Connor! Μαζί της ο Φίλιππος Πλιάτσικας για να παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ εγκαινιάζοντας παράλληλα την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με ένα μουσικό σχήμα που διεκδικεί αναμφίβολα τον τίτλο της πιο εκρηκτικής και φρέσκιας παρουσίας που έχει να επιδείξει η ελληνική μουσική σκηνή σήμερα. Ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του Maraveyas Illegal μας παρασέρνουν σε μποέμικα σοκάκια.

Αμέσως μετά η μοναδική Sinead O\’Connor! Ασυμβίβαστη ακτιβίστρια αλλά και συγκλονιστική ερμηνεύτρια, η Sinead αποτέλεσε το μαύρο πρόβατο της μουσικής βιομηχανίας σ\’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 προκαλώντας διαρκώς το κοινωνικό πολιτικό κατεστημένο πότε με τις δηλώσεις της κατά της καθολικής εκκλησίας, του εθνικισμού και του πολέμου στο Ιράκ και πότε με την δημόσια παραδοχή των ομοφυλοφιλικών της σχέσεων.

Όσο όμως η βιομηχανία προσπαθούσε να την κάνει να σιωπήσει απαγορεύοντας τα τραγούδια της, τόσο ο καλλιτεχνικός κόσμος συσπειρονώταν γύρω της, δίνοντάς της δύναμη να εκφραστεί μέσα από τις συνεργασίες της με τους U2, τον Prince, τον Elton John, τους Roger Walters και Richard Wright (Pink Floyd), τον Wycleaf Jean, τον Peter Gabriel, τους Massive Attack, και τόσους άλλους. Τα τραγούδια της Nothing compares to you, Troy και The Emperor\’s new clothes θεωρούνται από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του \’90.

Στην κορύφωση της βραδιάς, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα ανέβει στην σκηνή του γηπέδου, για να βρεθεί ξανά, μπροστά στους φίλους του και να παρουσιάσει ζωντανά τον ολοκαίνουργιο δίσκο του με τίτλο Μπαλαρίνες επιτρέπονται. Δίπλα στο Φίλιππο, σε αυτή την παρουσίαση, θα βρίσκεται ως guest ο παλιός του φίλος Gordon Gano, τραγουδιστής και κιθαρίστας των Violent Femmes, όπως και ο γνώριμος του συνένοχος στη σκηνή MC Yinka.