Η διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, το ροκ μιούζικαλ Rent και ο W.I.N. HELLAS (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών), τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στο Θέατρο Χώρα, δημιουργούν όλοι μαζί μια μοναδική φιλανθρωπική βραδιά σε μια έκτακτη παράσταση.

To πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ της Νέας Υόρκης RENT του Jonathan Larson θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 15 Μαρτίου με μία μοναδική εισαγωγή από την διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη που θα ερμηνεύσει τις συγκεκριμένες άριες του Giacomo Puccini από τις οποίες εμπνεύστηκε ο Jontathan Larson και έγραψε το Rent. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τον σκοπό του W.I.N. HELLAS (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών), για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Οργανισμού κατά της βίας και υπέρ της ενδυνάμωσης των γυναικών.

Θα προσφέρονται cocktails & finger food από τους ευγενικούς χορηγούς. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Elite Events Athens, οι χορηγοί της βραδιάς είναι οι:        
Kayak ice-cream, Stolichnaya, Εστιατόριο Σεράλια, Ice Gallery, Oriflame, Φωτοαισθήσεις, Σουσάμι άνοιξε.

Συντελεστές Rent:
Κείμενο – Μουσική – Στίχοι: Jonathan Larson, Σκηνοθεσία – Απόδοση στίχων: Θέμις Μαρσέλλου, Απόδοση κειμένου: Γιώργος Καπουτζίδης

Παίζουν: Αργύρης Αγγέλου, Πάνος Μουζουράκης / Ησαΐας Ματιάμπα (σε διπλή διανομή),  Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη/ Νατάσσα Καρακατσάνη (σε διπλή διανομή), Μίνως Θεοχάρης, Λίνα Εξάρχου, Χρήστος Γεωργαλής, Βασίλης Αξιώτης, Μαριάννα Γερασιμίδου, Τάσος Φωτιάδης, Στέργιος Νταουσανάκης και η Θέμις Μαρσέλλου.