Ένας μοναδικός χώρος έμπνευσης και επερχόμενων ευκαιριών δημιουργήθηκε! Δεν υπάρχουν πια «χαμένα» ταλέντα! Άνθρωποι με ταλέντο καθώς και ομάδες όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, χορευτικές, μουσικές και καλλιτεχνικές σχολές, καλούνται να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να εκθέσουν την δουλειά τους στην μουσική, στην υποκριτική, στο τραγούδι, στον χορό, στην ζωγραφική, στην σκηνοθεσία μπροστά σε ζωντανό κοινό! Το φεστιβάλ θα έχει μεγάλη διαφήμιση από τα τοπικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης..

 

Το «Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η παράσταση της Ζωής σου» θα λάβει χώρα στις 24 Δεκεμβρίου στο εκπληκτικό Θέατρο «Αντιγόνη» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στην Αθήνα, Ελλάδα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων, οι πρόβες και οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από εξέχοντες επαγγελματίες καλλιτέχνες σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται μεταξύ άλλων από τους εξέχοντες καλλιτέχνες και ηθοποιούς: Μαντώ-τραγουδίστρια, Θωμάς Κινδύνης-ηθοποιός & σκηνοθέτης, Νίκος Τουλιάτος-κρουστά , Άννα Πέτροβα- κλασσικό μπαλέτο, Γεώργιος Φακανάς – μουσικός.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες θα βραβευτούν με καλλιτεχνικές υποτροφίες!

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ: Τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων του φεστιβάλ, καθώς και οι πωλήσεις των καλλιτεχνικών έργων π.χ. πίνακες ζωγραφικής, θα δοθούν για την δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων χώρων για άτομα με αναπηρία.

 

Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART T.Θ. 70, Τ.Κ. 20003, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας Τηλ.: 2741303012 – Fax: 2741060122 – Email: newtalentfest@gmail.com www.cineartfestival.eu