Στόχος του Μultiversal είναι να ανακαλύψει ανεξάρτητους καλλιτέχνες, μουσικούς, ερμηνευτές και χώρους που επικεντρώνoνται στον ήχο και τον αυτοσχεδιασμό, δημιουργώντας πλατφόρμες όπου μπορούν να συναντηθούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ιδέες και έργα.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια του Multiversal στρέφεται σε μη εμπορικές και λιγότερο ορατές πραγματικότητες, με άλλα λόγια στο underground και το D.I.Y. Στόχο έχει να δημιουργήσει συναντήσεις, έχοντας υπόψη τις φανερές ή μη (ακόμη) κοινές συνισταμένες των έργων, των ανθρώπων και των χώρων που εμπλέκονται.

Η έκδοση MultiDOM του 2017 ξεκίνησε στην Τουρκία με τη δεύτερη διοργάνωση του MultiRAID2, ενός 8ήμερου θορυβώδους φεστιβάλ με διαφορετικές δραστηριότητες και συναυλίες. Από την Τουρκία το φεστιβάλ μετακινήθηκε στη Σλοβενία, τη Ματσεράτα, τη Νάπολη, το Τορίνο, τη Μασσαλία και την Τουλούζη, πριν έρθει στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2017.

Line up:

Onur Baskurt – https://www.youtube.com/watch?v=QZpQkwWpzeI
Teresa Riemann – https://soundcloud.com/teresariemann
Elina Waage Mikalsen – http://elinawaage.tumblr.com
David Vilayleck – https://soundcloud.com/ayankoko
Marie Kaada Hovden – https://soundcloud.com/mariekaada/hovdenfariellogarcia-live
Mia Zabelka – http://www.miazabelka.com/
Havan Hees – https://www.mixcloud.com/hanzumee/
Ozge Urer – https://soundcloud.com/ozgeurer 
Amand Leyvraz – https://soundcloud.com/amand-leyvraz-projects
Dana Dektor – https://www.youtube.com/watch?v=ztYBCvXVpEE
Aviv Stern – https://avivstern.bandcamp.com/music

Οι πρώτες δύο ημέρες του φεστιβάλ, 8 και 9 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν στο ΚΕΤ. Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια έως την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, οι χώροι θα ανακοινωθούν.