Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» προσκαλεί τα νιάτα της πόλης σε ακρόαση, για τη στελέχωση της παράστασης «Η τάξη του ’21», που θα φιλοξενηθεί στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης τον Σεπτέμβριο 2021, στο πλαίσιο των εορτασμών του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Τα ζωηρά χρώματα της Επανάστασης θα παρασταθούν επί σκηνής από τη νεότερη γενιά της πόλης, με έναν ζωντανό και φρέσκο τρόπο που θα συνδυάζει υπόκριση, μουσική, αφήγηση, κίνηση και προβολές.

Το κείμενο, την σκηνοθεσία, την μουσική και το video art της παράστασης επιμελείται ο καταξιωμένος Hλιουπολίτης δημιουργός του Θεάτρου, Κώστας Γάκης.

Για τη συμμετοχή στην παράσταση θα γίνουν δεκτές αιτήσεις νέων της Ηλιούπολης από 18 έως 30 ετών, είτε έχουν κάποια θεατρική πείρα είτε όχι.

Ο σκηνοθέτης αναζητεί νέους με όρεξη, που επιθυμούν να δουλέψουν ομαδικά σε εθελοντική βάση και να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδη, εύρυθμη και βαθιά ψυχική παράσταση σε σχέση με τον αγώνα του 1821 αλλά και με την έννοια του αγώνα στο 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 την ψηφιακή φόρμα συμμετοχής και να επισυνάψουν εκεί ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.