Ειδικά, σας επισημαίνουμε την ταινία Το τέλειο χτύπημα, δεύτερη ταινία του αφιερώματος Ο Μορικόνε του Τορνατόρε, διαθέσιμη μόνο έως την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, σας επισημαίνουμε την ημέρα αφιερωμένη στο Italian Design Day 2020 που γίνει διαδικτυακά λόγω πανδημίας την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου από 19:00 έως 22:00 με δύο ντοκιμαντέρ (Επτά δισεκατομμύρια και Η δύναμη του αρχείου) και την μαγνητοσκόπηση της ομιλίας Earth Stations, διαθέσιμη στο διαδίκτυο από τις 20:00 έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο:
– Νιότη, τρίτη ταινία του αφιερώματος Ο τελευταίος Σορεντίνο (στο διαδίκτυο έως την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου).
– Ύστερα από τη μάχη, τρίτη παράσταση της εκδήλωσης Πάμε θέατρο με τον Πίπο Ντελβόνο  (στο διαδίκτυο έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου).
– Route 3: Νάπολι – Μιλάνο, τρίτη διαδρομή μόδας με μία σειρά ταινιών μικρού μήκους που παρουσιάζεται από το Athens-FilmFashionFestival (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο:
– Το τρίτο μυστικό, πέμπτη ταινία της τηλεοπτικής σειράς Ο νεαρός Μονταλμπάνο (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Maddalena, τρίτο ντοκιμαντέρ της εκδήλωσης Το σχήμα των ιδεών. Η Ιταλία του ντιζάιν. που παρουσιάζεται από το MilanoDesignFilmFestival (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Κανόλι, πέμπτη συνταγή του γαστρονομικού τμήματος Γεύμα με τον Καμιλέρι  (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Τα μακαρόνια πριν τον Μάρκο Πόλο, πέμπτο από τα Σικελικά τσιμπολογίματα (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε το πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ταινίες σε streaming στην πλατφόρμα Shift72 είναι σε πρωτότυπη γλώσσα με ελληνικούς υποτίτλους.