Η Πλατεία, ο υπαίθριος χώρος που συνδέει τις αίθουσες Α, Β, Ε και Η της Πειραιώς 260, ζωντάνεψε και φέτος, χάρη στο ιδιαίτερα επιτυχημένο μίνι φεστιβάλ “Τζαζ στην Πλατεία”, που ξεκίνησε πέρυσι, κρατώντας μας συντροφιά τις βραδιές του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Καταξιωμένοι μουσικοί και δεξιοτέχνες της τζαζ συναντιούνται σε μια ξεχωριστή συναυλία-πάρτι, που σηματοδοτεί το τέλος του προγράμματος της Πειραιώς 260

Με μια μεγάλη γιορτή ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου η φετινή φεστιβαλική σεζόν στην Πειραιώς 260. Στις 23.00, μετά τις παραστάσεις, θα ακολουθήσει συναυλία-πάρτι στο stage της Πλατείας με τους Crazy People Music, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα δυναμικό Dj set.

Το πρόγραμμα της Πειραιώς 260 ολοκληρώνεται με την τελευταία βραδιά του πετυχημένου για ακόμα μία χρονιά Τζαζ στην Πλατεία, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μουσικούς στο ελληνικό κοινό: Αλέξανδρο-Δράκο Κτιστάκη, Δημήτρη Τσάκα, Αντώνη Ανδρέου, Adedeji Adetayo, Κωστή Χριστοδούλου, Δημήτρη Σεβδαλή και Γιώργο Γεωργιάδη.

Jazz- funk ηχοχρώματα σε εκτοξεύουν στο «για πάντα» και σε κρατάνε άλλο τόσο στο μοναδικό «εκεί». Είναι άραγε αρκετά ένα τρομπόνι, ένα σαξόφωνο, ένα μπάσο, ένα πιάνο και τα ντραμς για να συνθέσουν μια μουσική, γλυκιά παράνοια; Μην αναρωτιέστε καθόλου. Το ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό.

Συντελεστές

Δημήτρης Τσάκας / alto saxophone
Αντώνης Ανδρέου / trombone
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης / drums
Adedeji Adetayo / guitar, vocals
Κωστή Χριστοδούλου / piano, keyboards
Δημήτρης Σεβδαλής / piano, keyboards
Γιώργος Γεωργιάδης / bass

Sound engineers Dimitris Karpouzas, Nikos Kollias
Executive production ARTos & Theama / Anastasia Tamouridou

Photo Credit: Mariza Kapsabeli

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα για το 2023