Το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου Αττικής, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου διοργανώνει Φεστιβάλ μουσικής για την Αναδάσωση των Καμένων Περιοχών, υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής.

Έτσι το τριήμερο 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2009 διοργανώνει τρεις συναυλίες με ιδιαίτερο χαρακτήρα και σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αναδάσωση και την αγορά μέσων πυρόσβεσης και πυροπροστασίας.

Αναλυτικά:
Παρασκευή 18/9/2009 Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Γιώργο Καραδήμο
Μετά από το χρυσό cd της «Έλα» η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Καραδήμο, ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, αλήθειες και ιδιαίτερες φωνές.

Σάββατο 19/9/2009 Η Ηρώ με τον Αντώνη Λουδάρο
Ίσως το πιο πολυσυζητημένο σχήμα του χειμώνα που μας πέρασε, το ανατρεπτικό δίδυμο της Ηρώς και του Αντώνη καταφέρνει να μας κάνει να γελάσουμε και να ακούσουμε από τις μεγάλες επιτυχίες της Ηρώς μέχρι τραγούδια που αγαπήσαμε στο πέρασμα του χρόνου με πολλές εκπλήξεις .

Κυριακή 20/9/2009 Ο Μπάμπης Στόκας
Ένας γνωστός καλλιτέχνης για το ύφος και την αληθινή παρουσία του στο χώρο είτε μέσα από τους Πυξ Λαξ είτε από την προσωπική του καριέρα. Αγαπημένα πολυτραγουδησμένα ακούσματα και μια παρέα μουσικών με ιδιαιτερη αγάπη στην καλή έντεχνη ροκ μουσική.