Το θεατρικό Εργαστήρι και ο Δήμος Ορεστειάδας οργανώνουν για 9η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, με σκοπό την ενθάρρυνση της ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας και την ανάπτυξη της θεατρικής παιδείας στην ακριτική περιοχή του Εβρου.

Το θεατρικό Εργαστήρι και ο Δήμος Ορεστειάδας οργανώνουν για 9η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, με σκοπό την ενθάρρυνση της πανελλήνιας ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας και την ανάπτυξη της θεατρικής παιδείας στην ακριτική περιοχή του Εβρου.


Το Φεστιβάλ που έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα σε όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθεί από 31 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου 2008 στη Νέα Ορεστιάδα Εβρου, όπου θα βραβευτούν επτά θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.


Η Κριτική Επιτροπή θα αποτελείται και φέτος από ειδικούς του Θεάτρου που θα αξιολογήσουν τις παραστάσεις και θα απονείμουν τα τιμητικά βραβεία (Α, Β, Γ Καλύτερης Παράστασης, Σκηνοθεσίας, Α & Β Αντρικού Ρόλου, Α & Β Γυναικείου Ρόλου, Σκηνικών, Κοστουμιών, Μουσικής, Φωτισμών, Βραβείο Κοινού).


Παράλληλα, εκτός συναγωνισμού και κατόπιν επιλογής προβλέπεται και η συμμετοχή δύο θεατρικών σχημάτων με Παιδικό Θέατρο.


Καλούνται οι ενδιαφερόμενες θεατρικές ομάδες από όλη τη χώρα να δηλώσουν μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008 στη διεύθυνση: ΔΙΟΝΥΣΟΣ| ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΝΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Τ.Θ. 34, Τ.Κ. 68200, Νέα Ορεστιάδα Eβρου.


info
Κωνσταντινουπόλεως 234, 682 00, Ν. Ορεστιάδα, Τ +30 25520 28280 F +30 25520 28288
Ε [email protected] www.dionysos-net.gr