Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, καλεί:

i. Τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές Δραματικών Σχολών και νέους ηθοποιούς σε σεμινάριο που αφορά στην υποκριτική του Αρχαίου Δράματος. Η τελική επιλογή θα γίνει  μετά από ακρόαση. Στο σεμινάριο, που θα στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων στο Ν. Κόσμο από 25 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου, θα διδάξουν οι: Ρούλα Πατεράκη και  Γιάννης Μαργαρίτης – υποκριτική, Γιώργος Ζαμπουλάκης -υποκριτική με προσωπείο, Ελένη Παπάζογλου και  Πλάτων Μαυρομούστακος – θεωρητικά και Έρση Πίτα – κίνηση.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 150€. Στους σπουδαστές θα χορηγηθεί κάρτα για δωρεάν είσοδο σε όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος και βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.  

ii. Νέους και νέες που θα ήθελαν να συμμετέχουν εθελοντικά σε μεγάλη θεατρική παρέλαση στις λεωφόρους του κέντρου των Αθηνών. Στην παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου, θα απαγγείλουν ομαδικά αποσπάσματα τραγωδιών.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές και εθελοντές θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 36 38 147, από 11 έως 22 Ιουλίου, 10.00 έως 14.00.

Εναλλακτικά οι υποψήφιοι μπορούν να κατεβάσουν από το http://www.athenscityculture.gr/ την αίτηση συμμετοχής τους και να την  αποστείλουν ηλεκτρονικά στο [email protected].