Το Faust μας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που φιλοξενεί, για τον μήνα Δεκέμβριο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου: Yiorgos Psihoyios hammond trio – Ο μοναδικός Γιώργος Ψυχογιός με το trio του, Σεραφείμ Μπέλλο στα τύμπανα και Μάνο Λούτα στο μπάσο, μαζί special guest τον Μάκη Τσελέντη στο hammond, επιστρέφει στην αγαπημένη σκηνή του Faust για μια βραδιά με πολύ groovy jazz & blues μουσική, την 1η Δεκέμβρη 2013.


Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου: Yuppi Du! Το μεγάλο αφιέρωμα του FAUST στη δεκαετία των 70s. Οι Hippies, το Magic Bus, η Αμφισβήτηση, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια κι ο Έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της Disco.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου: Swing Shoes feat. Sugahspank! Η συνεργασία τους κρατάει 4 χρόνια και έχει σημαδέψει και τους δυο. Έχουν δημιουργήσει ένα τοπίο αβίαστο και αυθεντικό. Gypsy Swing, Gospel, Blues, Παραδοσιακά στο blender.


Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου: Opera Chaotique – Νέο Show με τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ – Ένα νέο εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα.


Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: Bad Reputation – DrS on Decks.Μουσικέςεπιλογέςτου DrS γύρωαπόsoul funk blues swing rock n roll. Groovάροντας από το χτες ως το σήμερα. Άλλοτε πιο σκοτεινά, άλλοτε πιο φωτεινά, ακλουθώντας μόνο το ένστικτό και τη διάθεση.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου: HumanTouch – Οι Human Touch,μετά από δεκατρία χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας κι ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σ’ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων.


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου: Yuppi Du! Το μεγάλο αφιέρωμα του FAUST στη δεκαετία των 70s. Οι Hippies, το Magic Bus, η Αμφισβήτηση, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια κι ο Έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της Disco.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου: Katerine Duska – Τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια την οποία γνωρίσαμε πρόσφατα και πρόκειται για περίπτωση “One in a million”, όπως είναι και ο τίτλος του πρώτου της τραγουδιού. Οι πολυπολιτισμικές μουσικές της επιρροές – Beatles, Nina Simone, Ray Charles, Marvin Gaye, Billie Holiday, αλλά και μια βαθιά αγάπη στο μουσικό μεγαλείο των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Πλέσσα, συνθέτουν ένα μουσικό υπόβαθρο που η Katerine Duska παρουσιάζει με αφοπλιστικό τρόπο ακολουθώντας indie pop/folk, neo/”bluesy” Soul και Jazz μονοπάτια.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου: Opera Chaotique – Νέο Show με τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ – Ένα νέο εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου: Bad Reputation featuring “Dirty Fuse” – DrS on Decks.Μουσικέςεπιλογέςτου DrS γύρωαπό soul funk blues swing rock n roll. Αυτή την Πέμπτη ζωντανά μαζί μας οι DirtyFuse, με επιρροές από DickDale, Ventures, Atlantics, Ramones και Televison, η μουσική τους είναι βασισμένη στην oldschoolsurf μουσική των 60′s, αποδιδόμενη με την ενέργεια του garage.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου: Arlyn, ThiagoandCubanisimoHArlyn, oThiago και οι Cubanisimo μας ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς, και στις αποσκευές μας ξέφρενοι ρυθμοί, κουβανέζικες μελωδίες και η μοναδική φωνή της ArlynLatin, Brazil, Afro μελωδίες συνθέτουν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου: Yuppi Du! Το μεγάλο αφιέρωμα του FAUST στη δεκαετία των 70s. Οι Hippies, το Magic Bus, η Αμφισβήτηση, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια κι ο Έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της Disco.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου: G.Kontrafouris Baby Trio featuring Sugahspank!Η Sugahspank συναντά το Baby Trio του Γιώργου Κοντραφούρη σε μια συναυλία με επιρροές από την Jazz, Blues και Funk σκηνή.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου: Opera Chaotique – Νέο Show με τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ – Ένα νέο εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου: Οι Avant Première παρουσιάζουν κομμάτια από το διεθνή κινηματογράφο προσαρμοσμένα στην αισθητική τους, παντρεύοντας την ατμόσφαιρα του musical με τον ήχο της blues και της jazz. Το όνομά τους συμβολίζει την πρώτη προβολή της μουσικής γνωστών έργων με το δικό τους ύφος, και θα είναι «σύντομα σε μία αίθουσα κοντά σας», με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου: Yuppi Du! Το μεγάλο αφιέρωμα του FAUST στη δεκαετία των 70s. Οι Hippies, το Magic Bus, η Αμφισβήτηση, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια κι ο Έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της Disco.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου: Bad Reputation – DrS on Deck. Μουσικές επιλογές του DrS γύρω από soul funk blues swing rock n roll. Groovάροντας από το χτες ως το σήμερα. Άλλοτε πιο σκοτεινά, άλλοτε πιο φωτεινά, ακλουθώντας μόνο το ένστικτό και τη διάθεση.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου: Katerine Duska – Τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια την οποία γνωρίσαμε πρόσφατα και πρόκειται για περίπτωση “One in a million”, όπως είναι και ο τίτλος του πρώτου της τραγουδιού. Οι πολυπολιτισμικές μουσικές της επιρροές – Beatles, Nina Simone, Ray Charles, Marvin Gaye, Billie Holiday, αλλά και μια βαθιά αγάπη στο μουσικό μεγαλείο των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Πλέσσα, συνθέτουν ένα μουσικό υπόβαθρο που η Katerine Duska παρουσιάζει με αφοπλιστικό τρόπο ακολουθώντας indie pop/folk, neo/”bluesy” Soul και Jazz μονοπάτια.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου: Yuppi Du! Το μεγάλο αφιέρωμα του FAUST στη δεκαετία των 70s. Οι Hippies, το Magic Bus, η Αμφισβήτηση, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια κι ο Έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της