Το Faust Bar-Theatre-Arts συνεχίζει με επιτυχία τις εκδηλώσεις του και τον Δεκέμβριο 2014, με ομάδες και καλλιτέχνες που κινούνται στο χώρο της World Music, του Καμπαρέ και του Bar-Theatre και μας ανακοινώνει το πρόγραμμά του.

Το πρόγραμμα

Κάθε Δευτέρα οι Opera Chaotique – BUKOWSKI: ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ….Ιστορίες για φθηνά ποτά, ανήθικα θηλυκά , μοναχικές καρδιές και ξεφτισμένα όνειρα… Οι Opera Chaotique επιστρέφουν με μια καινούργια παράσταση σουρεαλιστικού καμπαρέ, βασισμένη στο νέο τους άλμπουμ BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man.

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

 
Τρίτη 2 Δεκεμβρίου – Chouska Ensemble – Αν και αποφεύγουν τις ταμπέλες και τους ορισμούς, ο ήχος τους είναι ethnic, με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, ενώ η jazz αρμονία άλλοτε υποβόσκει και άλλοτε δεσπόζει.
 

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου – Melios Balkana Mama – “Brass it up”… Τετάρτη 3/12  η σκηνή του Faust παίρνει φωτιά με τους εκρηκτικούς Melios Balkana Mama να εκτοξεύουν τη διασκέδαση σας στο κόκκινο !!
 

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου – Afrodyssey  – Mε παραπομπές στην Αφρική και στην Οδύσσεια ως ταξίδι-περιπέτεια, είναι επηρεασμένοι από τις παραδοσιακές χορευτικές μουσικές των κρουστών της Δυτικής Αφρικής, τη Jazz, τη Funk, την Ψυχεδέλεια και την ελληνική μουσική παράδοση.

 
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου – Happy Dog Project – Μετά  από δίχρονη «αγρανάπαυση»  επιστρέφουν με νέα σύνθεση και νέες μουσικές.
Από  Ethiopiques και Afrobeat μεχρι  funky/hip hop groove και Jazz αυτοσχεδιασμούς.

Guest  ο Mc Jeff “BNC” Gonzalez
 

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου – Undercover Valentine –  Οι Undercover Valentines παρουσιάζουν “covers”- διασκευές από γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της soul της funk και της pop απο τα 50’s μέχρι τα 90’s αλλά και δυνατά jazz standards.
 

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου – Human Touch – Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.
 

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου – “Buenos Mediterraneos dias” Μάριος Στρόφαλης – Roman Gomez trio – Ο Mάριος Στρόφαλης, συνθέτης των Εuropean Taxim, της 10ης εντολής, των Γενναίων της Σαμοθράκης, και πολλών άλλων ταινιών, σειρών και θεατρικών παραστάσεων συμπορεύεται με το trio του Αργεντίνου σολίστ Roman Gomez.
 

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου – Carte Postαle – Mια πολυμελής μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες με κινηματογραφικά μοτίβα, ρυθμικές εξάρσεις, γαλλικά βαλς και νοσταλγική διάθεση που όλα αυτά οι ίδιοι αποκαλούν ρετρό ποπ.
 

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου – Imitate your mother – Is your mother a saint, is she a devil in disguise, anyway you have to imitate her, cause she’s the top of the food chain.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου – Nayra – Με έναν ήχο προσωπικό που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα “είδη” και “κατηγορίες”, κινείται με άνεση και μελωδικότητα από ηλεκτρονικούς ήχους σε πιο έντονες ποπ/ροκ γραμμές που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο και “αιχμηρό” της στίχο.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου –Idra Kayne: Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή.  Η Idra είναι η νέα Soul Funk Queen της πόλης. Uplifting set με πρωτότυπο υλικό και  κομμάτια από White Stripes, Jamiroquai,  Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack , Amy Winehouse  και άλλα…….not to be missed!