Το Family Fiesta, μία ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, έρχεται για ένα γεμάτο διήμερο με εκδηλώσεις και παιχνίδι, στο Γήπεδο Baseball στο Ελληνικό

το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η περιπέτεια αρχίζει…

Οι μουσικοί κουρδίζουν τα όργανά τους…
Οι συγγραφείς ξεσκονίζουν τα βιβλία τους…
Οι ηθοποιοί ξεκίνησαν τις πρόβες…
Οι προπονητές κάνουν ζέσταμα…
Οι chef βάζουν τις ποδιές τους…
Οι φούσκες συναγωνίζονται με τα άλλα παιχνίδια για το ποιο είναι το πιο διασκεδαστικό…

… έτσι ώστε όλοι να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους με τις οικογένειές τους, για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

Ένα διήμερο αφιερωμένο σε μικρά και μεγάλα παιδιά ! Σε μία ασφαλή, περιφραγμένη έκταση στρωμένη με γκαζόν, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μαζί ώρες χαράς και να συμμετέχουν σε ποικίλες διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Ένα μέρος του γηπέδου θα φιλοξενεί τις αθλητικές δραστηριότητες: μαθήματα baseball, μαθήματα σκοποβολής, climbing walls, mini soccer, υπαίθριο bowling, κλπ. Ένα άλλο, τις «συγκρουόμενες» γιγάντιες φούσκες για λιλιπούτειους κι όχι μόνο «παλαιστές» sumo!

Τέντες διάσπαρτες στο χώρο θα φιλοξενούν τις γειτονιές της Family Fiesta, δηλαδή εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά κάθε ηλικίας (ζωγραφικής, κατασκευής φιγούρας καραγκιόζη, μουσικής, χορού, φωτογραφίας, μαγειρικής, κηπουρικής, ανακύκλωσης, γαλλικών κλπ), την Παραμυθούπολη, πάγκους με βιβλία και face painting.
    
Αγαπημένες μασκότ κινουμένων σχεδίων και κλόουν θα διασκεδάζουν τα παιδιά και θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή. 
        

Τέλος, μια σκηνή θα φιλοξενήσει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα δρώμενα για παιδιά, με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο χώρος προσφέρεται για πικ-νικ. Οργανώστε τα καλαθάκια σας κι ελάτε!  Όποιος δεν φέρει τις δικές του προμήθειες, να μην ανησυχεί! Θα υπάρχουν κυλικεία με όλα τα απαραίτητα για να δαμάσουν την πείνα και τη δίψα, σε τιμές πραγματικά χαμηλές!
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: CULTURE WAVE

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Baseball