Αθάνατες μελωδίες, διαχρονικά τραγούδια, έντονοι ρυθμοί, είναι τα κύρια συστατικά του μουσικού προγράμματος «Fame – Ο ρυθμός της επιτυχίας», που ετοίμασε η Όλγα Βενέτη.

Η Όλγα Βενέτη, η ερμηνεύτρια της ψυχής με την αισθαντική φωνή, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες, που κάνει την καρδιά μας να χτυπά στους ρυθμούς της μουσικής.

Μια επιλογή από τα ωραιότερα τραγούδια της δεκαετίας του 80’ και όχι μόνο, που άφησαν εποχή, παίρνουν άλλη διάσταση με την ερμηνευτική δεινότητα και την μοναδική προσωπική προσέγγιση της Όλγας Βενέτη.

Η σημαντική ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή είναι έτοιμη να καταπλήξει το κοινό της για μία ακόμα φορά μ΄ένα πρόγραμμα που κρύβει πολλές δυναμικές εκπλήξεις από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή.

Ο ουρανός θα λάμψει με υπέροχες μελωδίες από τους ABBA μέχρι τη Χριστιάνα και την Αλέκα Κανελλίδου, από τη Γκλόρια Γκέινορ μέχρι την Ελπίδα, καθώς και μαγικές επιτυχίες του Σπανού, του Χατζηνάσιου, του Κραουνάκη, αλλά και της Εντίθ Πιάφ, της Δαλιδά και του Σαρλ Αζναβούρ.

Μια βραδιά που οργανώνει η ψυχή της Όλγας Βενέτη μαζί με τους μουσικούς της για το λατρεμένο της κοινό!

Παίζουν οι μουσικοί:

Πιάνο: Μάριος Καραμπότης
Τρομπέτα: Διονύσης Αγαλιανός
Κιθάρα: Πέτρος Σπιθουράκης
Μπάσο: Μάρκος Δημόπουλος
Ντραμς: Παναγιώτης Κολιαβασίλης