Το “Face It Alone” είναι το τραγούδι που συγκλονίζει, σε φωνητικά Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury)!

Μπορούμε να ακούσουμε τώρα το ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής τραγούδι των Queen, σε φωνητικά του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι, εν όψει της αναμενόμενης επετειακής Collector’s Edition κυκλοφορίας του 13ου studio άλμπουμ “The Miracle”, που πρωτο-κυκλοφόρησε πριν 33 χρόνια, δηλαδή το 1989!

Το τραγούδι “Face It Alone” ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1988 και κατά την διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του άλμπουμ “The Miracle”!

Το “Face It Alone” ήταν ένα από τα 30 προτεινόμενα τραγούδια που είχαν στο μυαλό τους οι Queen για το άλμπουμ και που τελικά δεν αξιοποίησαν ποτέ!

Ο ντράμερ των Queen Ρότζερ Τέιλορ (Roger Taylor) σχολίασε πώς κάπως ξεχάστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι, αυτό το μικρό κόσμημα, που αποτελεί ένα εξαιρετικά παθιασμένο κομμάτι, αποτέλεσε μια νέα ανακάλυψη.

Ενώ ο Μπράιαν Μέι (Brian May) δήλωσε πώς χάρηκε που η ομάδα κατόρθωσε να εντοπίσει το κομμάτι μετά από τόσα χρόνια – «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια είναι υπέροχο να ακούς και τους τέσσερις μας… ναι, είναι και ο Deacy (Τζον Ντίκον) εκεί, να δουλεύουμε στο στούντιο πάνω σε μια σπουδαία ιδέα για ένα τραγούδι, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε τελείως ποτέ… μέχρι τώρα!».