Η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθούν και πάλι μαζί στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για μία και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 11 Μαΐου 2013.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή και ο συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών των τελευταίων χρόνων, έχουν πάρα πολλά να μοιραστούν, μιας και συνεργάστηκαν δισκογραφικά για πολλά χρόνια και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική ποπ σκηνή με υπέροχα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

 

Η μαγική περσινή βραδιά όπου συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής ύστερα από δέκα χρόνια και η αγάπη που τους έδειξε ο κόσμος, είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η συνεργασία επιβάλλεται να επαναληφθεί. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την κοινή τους πορεία, τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι καλλιτέχνες, αλλά και επιλογές από τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων δημιουργών που αγαπούν και ξεχωρίζουν. Με ένα πιάνο και μια φωνή θα μας ταξιδέψουν σε “θάλασσες και χώρες μακρινές” κάνοντας στάσεις σε όλες τις αγαπημένες μουσικές γειτονιές αυτού του κόσμου!

 

“Ό, τι με αγγίζει, είναι μόνο ό,τι αξίζει να θυμάμαι, γιατί άντεξε στο χρόνο” λέει ένα από τα τραγούδια τους κι εμείς θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε από αυτή τη βραδιά που θα είναι σίγουρα γεμάτη με όμορφες μελωδίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

 

Γιώργος Θεοφάνους και Ευρυδίκη ξανά μαζί για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 11 Μαΐου στον Σταυρό του Νότου Plus!