Η Ευανθία Ρεμπούτσικα συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία παρουσιάζοντας το μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Το αστέρι και η ευχή». Τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας της είναι η Κηφισιά στις 16/09, το Χαλάνδρι στις 18/09 και η Βέροια στις 20/09.

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι- με λίγα λόγια- η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή». Μια  παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Gazarte στην Αθήνα.

Μια ατμοσφαιρική μουσική πρόταση που βρήκε «συνοδοιπόρο» και χορηγό  σε ετούτο το –σχεδόν- μαγικό ταξίδι της στην Ελλάδα,  μια εταιρία με μεγάλη ιστορία. Την εταιρεία μπαχαρικών ΗΛΙΟΣ. Μια εταιρεία που «μυρίζει» παράδοση, που έχει μεγαλώσει γενιές, που συμβολίζει την Ελληνική Οικογένεια και που με τα αρώματα των προϊόντων της ταξιδεύουμε ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση!

Κάποιοι λένε ότι τα τραγούδια σε «ταξιδεύουν» μέσα από τους στίχους τους, δημιουργώντας εικόνες μαγικές, ικανές να σε παρασύρουν σε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.  Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι η καλή μουσική μπορεί να σε χαλαρώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση της στιγμής. 

Είναι όμως και εκείνοι που θέλουν ένα διαφορετικό ταξίδι μέσα από την… μουσική και μόνο αυτή!  Μόνο εκείνα τα συναισθήματα που βγαίνουν σχεδόν αυθόρμητα από τις νότες.  Αρκεί τη μουσική να συνοδεύει η θετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο!  Όπως εκείνο της Ευανθίας Ρεμπούτσικα  που μιλα για  «Το Αστέρι και την Ευχή» και αφηγειται στον κόσμο  μουσικές ιστορίες που προκαλούν έντονα συναισθήματα.  

Κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και βιολι  με αγαπημένες μελωδίες που περιλαμβάνουν μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Σε ένα λιτά δομημένο(και σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό) πρόγραμμα.

Mουσικοί:

Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι

Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν

Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο

Άγγελος Παπαδάτος – κόντρα μπάσσο

Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα

Υπεύθυνος ήχου: Νίκος Βεκύρης

Υπεύθυνος Φωτισμού: Μίλτος Λυσικάτος

Οι τρεις(3) τελευταίοι προγραμματισμένοι σταθμοί για την περιοδεία της μουσικής πρότασης της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή» είναι οι παρακάτω

1.            Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου- ΚΗΦΙΣΙΑ

Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς υπό την Αιγίδα του Φεστιβάλ Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια»

 

2.            Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου-ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

 

3.            Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου – ΒΕΡΟΙΑ

Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη». Διοργάνωση: Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας.

: