«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη», παραδέχθηκε η Αντέλ. «Έχω εμμονή μαζί του», ενώ δεν απάντησε στην ερώτηση αν είναι αρραβωνιασμένη. Ωστόσο αποκάλυψε ότι χάρη σε εκείνον αισθάνεται ασφαλής καθώς την ενθαρρύνει να ζήσει πιο ελεύθερα.

Καθισμένη στην κουζίνα της στο Μπέβερλι Χιλς αναφέρθηκε και στα αίτια της αναβολής των παραστάσεων τον Ιανουάριο, 24 ώρες πριν βγει στη σκηνή. Είχε μείνει ξύπνια για περισσότερες από 30 ώρες πριν πάρει την απόφαση βασανίζοντας τον εαυτό της για μια επιλογή που ήξερε εδώ και μια εβδομάδα ότι ήταν η σωστή. «Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Δεν υπήρχε ψυχή σε αυτό. Το στήσιμο της σκηνής δεν ήταν σωστό. Ήταν πολύ ξένη για μένα και τη μπάντα μου, δεν είχε οικειότητα», δήλωσε η σταρ, λέγοντας: «Ίσως προσπάθησα πολύ σκληρά να δώσω αυτά τα στοιχεία σε ένα τόσο ελεγχόμενο περιβάλλον».

Μετά την αναβολή πολλοί θαυμαστές που είχαν αγοράσει εισιτήρια απογοητεύτηκαν και η Αντέλ αποκάλυψε ότι «οι πρώτοι δύο μήνες ήταν πραγματικά πολύ δύσκολοι. Ντρεπόμουν». Στη συνέχεια όμως ένιωθε ότι αυτό που έκανε «ήταν πολύ γενναίο. Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα έκαναν αυτό που έκανα. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που στάθηκα δίπλα στις καλλιτεχνικές μου ανάγκες».

Στο «ELLE» αποκάλυψε επίσης ότι θέλει να κάνει περισσότερα παιδιά αλλά αυτή τη στιγμή το «μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Βέγκας. Θέλω να αφηγηθώ την ιστορία από την αρχή της καριέρας μου μέχρι σήμερα. Δεν θα αποκαλύψω πολλά γι’ αυτό, αλλά η παράσταση μεγαλώνει. Όλα έχουν σχέση με τη μουσική και είναι πολύ, πολύ νοσταλγικό».

Οι νέες εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο «Colosseum at Caesars Palace» θα ξεκινήσουν στις 18 Νοεμβρίου έως τις 25 Μαρτίου του 2023, συμμετέχοντας συνολικά σε 32 συναυλίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ