Η ομάδα της Evolution, γνωστή στα δρώμενα για την επίδραση της στην ηλεκτρονική μουσική κουλτούρα της Αθήνας, μετά από ένα χρόνο σιωπής, επιστρέφει στα μουσικά τεκταινόμενα στην οδό Oρφέως στο δρόμο όπου γεννήθηκαν και τα δυο προηγούμενα project “Evolution Warehouse” και “Maze”, αλλά μόλις μερικά μέτρα πιο κάτω, στο χώρο του Βυρσοδεψείου που θα “ντυθεί” με το πιο πολυποίκιλτο μουσικό “ψηφιδωτό”, έτοιμος να στεγάσει μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα – παγκοσμίως – ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής όπως Umek, Carlo Lio, Uto Karem, Tommy Four Seven, Cristian Valera, Dubspeeka, Ramon Tapia, Hermanez και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρώτο πάρτυ της ομάδας Evolution για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Βυρσοδεψείου το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015. Σε ένα άτυπο Techno Exit Poll ο δρόμος της Ορφέως ξαναζωντανεύει μέσα από μια βραδιά μουσικού καταιγισμού με ένα καλεσμένο που δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω διευκρίνιση και παίρνει πάντοτε ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Carlo Lio επισκέπτεται για άλλη μια φορά την Ελλάδα, έτοιμος να θέσει την underground μουσική σκηνή της Αθήνας σε νέα τροχιά. Ένας θεαματικός και  παγκοσμίως αναγνωρισμένος Dj, αλλά  και χαρισματικός παραγωγός, προικισμένος με την ικανότητα να συλλαμβάνει κάθε λογής ήχους και να τους μεταφέρει στα set του, εκπέμποντας τον πολύ ιδιαίτερο δυναμισμό του, έρχεται να “μιλήσει” στη διάθεση του ελληνικού κοινού χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να πει ούτε μια λέξη.

Μαζί του στα Decks του Upper Stage οι 2 σπουδαίοι resident djs όλων των επερχόμενων event Axel Karakasis και Christian Cambas οι οποίοι, με releases σε Intec, Toolroom και 1605, εγγυώνται να “θωρακίσουν” μουσικά και ποιοτικά το συγκεκριμένο αλλά και τα επόμενα event και ν’ αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο μια ήδη υψηλού επιπέδου βραδιά, με κεντρικό άξονα, τι άλλο, την techno! Το line up του Techno Stage συμπληρώνουν οι LFCs [Live] και Liem.

Τέλος, στα πλαίσια του πρώτου για τη φετινή σεζόν Evolution Warehouse party στο Βυρσοδεψείο, θα δημιουργηθεί και δεύτερο stage με τίτλο Ground για τους λάτρεις της House και Tech House σκηνής από το οποίο θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Με αποσκευές γεμάτες πάθος για τη μουσική και με γνώμονα να απογειώσουν το πλήθος οι Nicolas Gale, Tolis Q, John Chouliaras, ClubKid και Marsha έρχονται να ταρακουνήσουν την Ορφέως για τα καλά. 

Upper Stage: [Techno]

Carlo Lio [SCI+TEC]

Axel Karakasis [Remain / Evolution]

Christian Cambas [Sabotage / Evolution]

LFCs [Live]

Liem [Bedroom]

Ground Stage: [House/Tech House]

Nicolas Gale

Tolis Q [Q Sessions]

John Chouliaras

ClubKid [Danceteria]

Marsha