Το φεστιβάλ που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 17-18-19 Ιουλίου στο Terra Republic, στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, στην Πιερία, αλλάζει ημέρες αλλά και μορφή, καθώς το πρώτο σκέλος (Long Beach Festival) μεταφέρεται για το διήμερο 24 και 25 Ιουλίου 2020, ενώ προστίθεται ακόμα ένα, το Urban Athens Festival στο γνωστό μας Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Long Beach Festival 2.0
24 & 25 Ιουλίου 2020 – Terra Republic, 55ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, Δ.Κ. Πύδνας

Urban Athens Festival 2.0 – Ακύρωση
7 & 8 Αυγούστου 2020 – Terra Vibe Park, 37ο χλμ. E.O. Αθηνών – Λαμίας, Μαλακάσα

Καλοκαίρι 2020 2 φεστιβάλ – 1 οδικός άξονας – 2 φεστιβαλικά κέντρα – 2 ανοιχτοί χώροι Μία φεστιβαλική εμπειρία 2.0 live*

Σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους του φόβου και της αβεβαιότητας που αυτόν τον καιρό κυριαρχεί, θέλουμε να φέρουμε μια μελωδία αισιοδοξίας σε όσους αγαπούν τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις με τη διοργάνωση δύο φεστιβάλ, τηρώντας πάντα τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης κοινού, μουσικών και εργαζομένων που ανακοίνωσε το Υπουργείου Πολιτισμού.

Μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός για το φετινό καλοκαίρι να άλλαξε απροσδόκητα, όμως οι τωρινές συνθήκες μας δίνουν την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Το πάθος και η λαχτάρα για μια κοινή μουσική εμπειρία όπου μαζί, καλλιτέχνες και κοινό, θα ανταμώσουμε και θα ενώσουμε τη φωνή μας, δεν μπορούν να εκφραστούν μέσω live streaming events. Με αυτό το δεδομένο, προχωρoύμε στο σχεδιασμό φεστιβάλ της «επόμενης μέρας». Γιατί ο δρόμος προς την κανονικότητα γίνεται με σταθερά βήματα ελπίδας και πάντα μετά… μουσικής.

LINE UP

Long Beach Festival 2.0

Παρασκευή 24 Ιουλίου
ΠΥΞ ΛΑΞ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σάββατο 25 Ιουλίου
VILLAGERS OF IOANNINA CITY (VIC) | ROTTING CHRIST, PLANET OF ZEUS, ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (THRAX PUNKS) + more acts TBA

Urban Athens Festival 2.0 – Ακύρωση

Παρασκευή 7 Αυγούστου
ΠΥΞ ΛΑΞ + guests

Σάββατο 8 Αυγούστου
VILLAGERS OF IOANNINA CITY (VIC),  ROTTING CHRIST, PLANET OF ZEUS + more acts TBA

Τι σημαίνει το 2.0: Το να είσαι 2.0 σημαίνει ότι είσαι ανοικτός σε νέες εμπειρίες, ότι αγκαλιάζεις το καινούργιο, το διαφορετικό, το επαναστατικό. Το 2.0 είναι η επόμενη γενιά. Είναι εντελώς ανανεωμένο από το παλιό 1.0, που πλέον δεν είναι τόσο φρέσκο. Είναι απλά μαθηματικά: 2.0 διπλάσιο του 1.0.

Για την ημέρα 25/7/2020: Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για την ημέρα των VIC και Rotting Christ στο Long Beach festival στις 17 Ιουλίου 2020 ισχύουν για τις 25 Ιουλίου 2020.