Ένα εντυπωσιακό υπαίθριο χωριό και οι πιο… τρελούτσικοι κάτοικοι του σας περιμένουν για μία αξέχαστη διήμερη γιορτή που θα περιλαμβάνει μεγάλες εκπλήξεις για τους μικρούς, κι ακόμα μεγαλύτερες για τους μεγάλους!

Φέτος, το KIDOT Festival 4 θα πραγματοποιηθεί σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2022.

“Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για όλη την οικογένεια επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό υπαίθριο χωριό”

Το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4

Το φετινό πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 συνδυάζει βιωματικά workshops, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, shows, συναυλίες και πολλές θεαματικές εκπλήξεις! Παράλληλα, θα δημιουργηθούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι-έκπληξη που θα απογειώσουν την εμπειρία που θα ζήσει κάθε οικογένεια!

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά που συνδυάζουν τη μάθηση με την ψυχαγωγία!
Διασκεδαστικά side events για μικρούς και μεγάλους!
Market προϊόντων και υπηρεσιών από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Ελλάδας!
Θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες από αγαπημένες ομάδες και καλλιτέχνες!
Lounge areas και talks από καταξιωμένους ειδικούς!
Meet ups με influencers!
Live Interviews από τη συντακτική ομάδα του KIDOT Mag!
Food & Drink Corner με τις πιο νόστιμες street food προτάσεις της πόλης!
Playgrounds (PreSchool, Adventure and more)!
Game Areas για ατελείωτο παιχνίδι όλη μέρα!

Δράσεις όλη μέρα, για 2 ήμερες!
Το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 συνδυάζει βιωματικά workshops, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, shows, market, συναυλίες και πολλές θεαμα…τικές εκπλήξεις! Το πρόγραμμα αρχίζει στις 11.00 το πρωί και συνεχίζεται non stop έως τις 21.00 και τις δύο ημέρες! Έτσι, ό,τι ώρα κι αν επισκεφτείτε το φεστιβάλ θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα συναρπάσει όλα τα μέλη της οικογένειας!

Για παιδιά κάθε ηλικίας!
Φέτος, το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 0 ετών! Workshops και δράσεις για παιδιά κάθε ηλικίας θα διαδραματίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε ανά πάσα στιγμή να βρείτε την κατάλληλη δράση ανάλογα με την ηλικία τους παιδιού σας!

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 1 έτους!
Η είσοδος για παιδιά έως 1 έτους θα είναι δωρεάν! Παράλληλα, υπάρχουν εκπτωτικά πακέτα (για παράδειγμα, μπορείτε ν’ αγοράσετε 3 εισιτήρια και να πάρετε άλλο ένα δώρο).

Όλοι στη σκηνή!
Για πρώτη φορά, το KIDOT Festival 4 αποκτά κεντρικό stage το οποίο θα φιλοξενήσει shows αγαπημένων καλλιτεχνών και τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις της Θεσσαλονίκης!

Playgrounds
Άλλη μια φετινή καινοτομία είναι τα playgrounds! Πιο συγκεκριμένα, θα στηθούν τρεις παιδικές χαρές! Το PreSchool Playground θα ειναι ένας χώρος αφιερωμένος στα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με αφηγήσεις παραμυθιού, δραστηριότητες Montessori, sensory και messy play!

Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν και ν’ αθληθούν με τον εναλλακτικό τρόπο κάνοντας ποδήλατο, skate, rollers και τοξοβολία στο Adventure Playground!
Τέλος, μικροί μεγάλοι θα μπορούν να παίξουν με ρετρό παιχνίδια στη Game Area!

Adults Ground & KIDOT Mag
Για πρώτη φορά, έχει δημιουργηθεί κι ένας χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά στους γονείς! Το online περιοδικό του KIDOT έχει ετοιμάσει μία σειρά εκπλήξεων όπως talks & meetups με καλεσμένους που θα μοιραστούν την εμπειρία τους, θα δώσουν λύσεις και θ’ αποτελέσουν έμπνευση. Όση ώρα τα παιδιά παρακολουθούν κάποιο workshop, εσείς μπορείτε να συμμετέχετε αφιερώνοντας αυτόν τον χρόνο σ’ εσάς και στην εξέλιξη σας!

Ένα φεστιβάλ για όλους!
Στο KIDOT Festival 4, θα υπάρχει δυνατότητα παράλληλης διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας -ΚΕΝΓ στα Info Points, σε όλα τα Workshops (W1, W2, W3), καθώς και στα Stage Events (S1). Ζητήστε την στα Info Points!
Επιπλέον, στις εισόδους του φεστιβάλ θα υπάρχουν απτικοί χάρτες του Mind the Map για τη διευκόλυνση των ατόμων με οπτική αναπηρία.
To KIDOT Festival 4 έχει έντονο κοινωνικό πρόσημο και χαρακτήρα προσφοράς! Καλεσμένοι, έξι φορείς της πόλης, οι οποίοι σας προσκαλούν στον χώρο τους ώστε να μάθετε περισσότερα για τη δράση τους! Παράλληλα, επιφυλάσσουν πολλές και δημιουργικές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Food & Drinks Corner!
Επειδή το ατελείωτο παιχνίδι ανοίγει πάντα την όρεξη, στην πλατεία του χωριού θα βρείτε τα πιο αγαπημένα καταστήματα εστίασης της Θεσσαλονίκης! Πεντανόστιμες επιλογές κάθε είδους, street food ποιοτικές γεύσεις και δροσιστικά ροφήματα είναι στη διάθεση σας ώστε να τα απολαύσετε είτε στα τραπεζάκια της πλατείας, είτε απλώς στο χέρι καθώς κάνετε τη βόλτα σας!

Κλήρωση!
Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο αξίας 5.000 ευρώ που θα κληρωθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ!
Με το εισιτήριο εισόδου έχετε δωρεάν συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες (εργαστήρια, θεάματα, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, playgrounds).

Ραντεβού στο KIDOT Festival 4!

Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα της UNICEF.